Ana sayfa Dizi Fragmanları Yeni Hayat dizisinden beklentiler çok yüksek!

Yeni Hayat dizisinden beklentiler çok yüksek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin Mart ayında hazır 2 bölüm olmasına rağmen yayınlamak istemediği Yeni Hayat, yeni sezonun sürprizi olarak ekrandaki yerini alacak. Özellikle Serkan Çayoğlu hayranlarının sosyal medyada yoğun bir tanıtım çabasına giriştiği dizide Melisa Aslı Pamuk, Nilperi Şahinkaya ve Tayanç Ayaydın da başrolde bulunuyor.

Bodyguard hikayesi olan dizi, orijinal bir yapım. Dizinin senaryosunu yazan Elif Usman, BBC’de yayınlanan Bodyguard’dan uyarlama olmadığını, kendisine ait bir hikaye olduğunu ve 2015 yılında yazdığı belirten mesajıyla bu konuya açıklama getirmişti.

Yeni Hayat dizisinin başlama tarihi de Eylül olarak planlandı… Dizinin ekibi 18 Temmuz tarihinde sete çıkarak çalışmalara başladı. Şu aşamada stok bölümlerin artırılması amaçlanıyor.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da köşe yazısında Yeni Hayat dizisinden beklentinin yüksek olduğunu belirten bir değerlendirme yazdı.

İşte Sina Koloğlu’nun dizi hakkındaki mesajı: “Gelen bilgilere göre ‘Yeni Hayat’ dizisi de eylül ayında başlıyor. Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Tayanç Ayaydın, Nilperi Şahinkaya, İpek Filiz Yazıcı, Nisa Sofya Aksongur ve Musa Öztep’le çok iyi bir kadro kuruldu. Bu senenin çok şey beklenen işlerinden biri olmaya aday.”

4 ay önce dizinin fragmanı da yayınlanmıştı…