Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisinde değişimin ayak sesleri bunlar!

Hekimoğlu dizisinde değişimin ayak sesleri bunlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında geçtiğimiz sezon yayınlanan ve büyük ilgi gören Hekimoğlu dizisi 1 Eylül Salı akşamı yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Dizinin ikinci sezonunda birçok soru işareti var… Hekimoğlu dizisinin ekrana dönüşü adeta çetrefilli birçok sorunun da çözümü için yeni bir dönemin başlayacağına işaret ediyor. Ateş ile Zeynep arasında neler yaşanacağı izleyicinin en çok merak ettiği konu… Eğer Zeynep, Ateş’in yaralarına iyi gelebilir ise bu durum dizinin gidişatına çok önemli etkiler yapacaktır.

Bir Başka detay ise Belçim Bilgin’in kadroya katılması olacak. Hekimoğlu dizisinin 15. yeni bölümünde ilk kez izleyeceğimiz Belçim Bilgin’in performansı da merakla bekleniyor.

Dizinin hayranları hem meraklı hem de yeni sezondan çok umutlu… Farklı konsepti ile geçen sezon kendine has izleyici grubunu ekrana toplayan Hekimoğlu dizisi, yeni sezonda çok daha güçlü olacak.

Hekimoğlu Yeni Sezon Fragmanı yayında! Ateş’i hastanede bekleyen büyük sürpriz ne? Ateş ve Zeynep arasında olanlar, nasıl bir sonuca yol açacak? İpek, bu ikili arasındaki durumu Orhan’a sorarak ne öğrenmek isteyecek?

Hekimoğlu yeni sezonuyla yarın akşam 20.00’da Kanal D’de!