Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor dizisinde iddialar doğru çıktı! Ali Vefa katil mi, Nazlı ölüyor mu?

Mucize Doktor dizisinde iddialar doğru çıktı! Ali Vefa katil mi, Nazlı ölüyor mu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezonun en başarılı dizisi olan Mucize Doktor, müthiş bir geri dönüş yapacak. Pandemi nedeniyle Mart ayında erken sezon finali yapmak durumunda kalan dizinin ekibi bir süredir yoğun tempoda çalışıyor.

Dizinin ikinci sezon başlangıcının çok etkili ve bomba gibi olacağı söylenmişti. Bu bilgilerin doğru olduğu yayınlanan yeni görüntülerle ortaya çıktı. Gerçekten de Berhayat hastanesinde bir patlama oluyor.

Taner Ölmez’in başrollerinde yer aldığı dizinin 29. bölümünde Ali Vefa’nın bir hastasını kaybetmesi onda büyük bir travma yaratacak. Mahkemeye yapılan şikayet ve sonrasında cezalandırma konusu da izleyicileri bir hayli şaşırtacağa benziyor. Hastanenin kazan dairesinde bir patlama yaşanıyor ve Nazlı yıkıntıların arasında kalıyor.

Ali Vefa ve Nazlı’nın yaşayacağı felaketler üst üste geliyor… Mucize Doktor dizisi, yeni sezona çok başka bir formatta ve izleyicileri şaşkına çevirecek şekilde başlayacak.

Mucize Doktor 29. bölümü 17 Eylül Perşembe günü yayınlanacak. Bu arada 29.bölüm 2. fragmanının youtube trenler listesine 7. sıradan giriş yaptığını da belirtelim.