Ana sayfa Dizi Fragmanları Hekimoğlu dizisinde herkesi şaşırtacak ters köşe!

Hekimoğlu dizisinde herkesi şaşırtacak ters köşe!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hekimoğlu dizisi, Salı akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Belçim Bilgin’in konuk oyuncu olarak devam ettiği 22. bölümde Selin’in itirafı herkesi şaşırtacak.

Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın başrollerinde yer aldığı Hekimoğlu dizisinin 22. yeni bölümü 20 Ekim Salı akşamı yayınlanacak. Dizinin reytinglerinin düşmekte olması büyük sıkıntı. Farklı ve özel bir proje olan Hekimoğlu, geçen sezonki ilgiyi açıkçası arıyor.

Hekimoğlu 22. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Selin’in Ateş’ten hem nefret ettiğini söylemesi hem de onu sevdiğini itiraf etmesi şaşırtıcı bir bölümün geldiğini anlatıyor. Ancak izleyiciler İpek ile Ateş arasında bir aşk yaşanmasını bekliyor ve bunu da ısrarla talep ediyor. Ancak senaristler bu itiraf ile tam bir ters köşe yaptı.

Karmaşık bir vakayla daha karşı karşıya gelen Ateş, bu defa yanılıyor mu? Hastaya kanser teşhisi koyan Hekimoğlu, Orhan’dan tam aksi bir cevap alınca işler düğümleniyor.

Öte yandan Selin ve Ateş arasında geçen konuşma dikkat çekiyor. Ateş, Selin’in duygularından emin olmaya çalışıyor ancak bu durum her ikisinin kafasında da soru işaretlerine neden oluyor!

Hekimoğlu yeni bölümüyle Salı 20.00’de Kanal D’de yayınlanacak. 22. bölümden ilk görüntüleri videoda bulabilirsiniz.