Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisinde herkesin beklediği işte o kırılma anı geldi!

Hekimoğlu dizisinde herkesin beklediği işte o kırılma anı geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Hekimoğlu, son haftalarda reytinglerini düzeltme noktasına iyi adımlar atmıştı. Dizideki heyecan dalgasının yükselmesi ile izleyiciler de yeniden ekran başına geçmekte tereddüt etmedi. Olumlu bir tabloya doğru ilerleyen dizinin 29 Aralık Salı akşamı yayınlanacak olan 31. bölümü büyük önem taşıyor. Bu yükseliş sürer ise Kanal D adına büyük bir sınav daha verilmiş olacak.

Hekimoğlu dizisinin ilk sezonundan daha düşük reyting almasına rağmen, hem oyunculuk performansı hem de hikaye kurgusunun başarısı finali hiç hak etmeyen bir yapım olduğunu anlatmaya yetiyor. İzleyicilerin de desteği ile dizide 2021 yılında daha iyi sonuçlar bekleniyor… Peki 31. bölümde neler olacak.

2020 yılı sona ererken Hekimoğlu dizisinde izleyicilerin en çok beklediği konulardan birisinde ilerleme yaşanacak. Ebru Özkan’ın canlandırdığı İpek ile Timuçin Esen’in hayat verdiği Ateş arasında bir yakınlaşma başlıyor… Bir başka detay ise ayağının iyileştiğine yönelik işaretler. Dizi hayranları yeni bölümde bu konuya da dikkat çekecektir.

Hekimoğlu dizisinde herkesin beklediği işte o kırılma anı geldi! 7

Anne olmak isteyen İpek’e kendisine güveneceği birisini bulmasını öneren, bunu da ileride çocuğuna babasının kim olduğunu açıklamak durumunda kalacağını hatırlatarak yapan Ateş Hekimoğlu, şaşırtan bir yanıt duydu. İpek, “Senin gibi mi?” diyerek konuya giriş yapmış oldu.

İpek ve Ateş karakterlerini birbirine çok yakıştıran dizi hayranları, ikisinin birlikteliğine doğru gitmesini bekledikleri bu diyalogdan son derece memnun ve heyecanla yeni bölümü bekliyorlar.

İşte Hekimoğlu 31. bölüm 3. fragmanı:

İpek anne olmak için adım atıyor. Bu durumdan haberdar olan Ateş ise hemen duruma el atıyor ve İpek’in böyle bir şey yaparken iyi düşünmesi gerektiğini söyleyip, onu uyarıyor.

Peki İpek, geri adım atacak mı?

Hekimoğlu yeni bölümüyle Salı 20.00’de Kanal D’de!