Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde Halit şaşırtmaca, asıl bomba bambaşka!

Yasak Elma dizisinde Halit şaşırtmaca, asıl bomba bambaşka!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde ilginç gelişmeler olmaya devam ediyor. Halit Argun karakterinin diziye geri döneceği izlenimi veren senaristler, asıl bombayı ise çok başka bir noktada patlatacak.

Talat Bulut, yaptığı açıklamada bunun bir senaryo oyunu olduğunu belirterek, Halit karakterinin yeniden diziye dönmesinin mümkün olmadığını anlatmıştı. Oyuncunun bu sözlerinin ardından ise ortaya öyle bir iddia atıldı ki, dizi hayranlarını bir hayli şaşırtacak bir gelişme olacak.

86.bölümden itibaren Yasak Elma kadrosuna katılan Berk Oktay, Çağatay karakterine hayat veriyor. Berk Oktay ile Eda Ece yeni partner olmuştu… İkili arasındaki enerji ve uyum izleyicilerin dikkatini çekerken, Yıldız ve Çağatay karakterleri bu akşam yayınlanacak yeni bölümde bomba bir haber verecek.

Gülenay Kalkan’ın canlandırdığı Feride hanımın tüm engelleme girişimlerine ve Şahika’nın da buna katılmasına rağmen Yıldız ile Çağatay arasındaki aşkın hızlı bir şekilde evliliğe doğru gitmesi bekleniyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından bu iddiayı dile getirdi ve “Yıldız’la Çağatay evleniyor diyorlar. Yasak Elma bu, her an her şey olabilir” diye yazdı. Dizi hayranları ise 91. yeni bölümü daha da bir heyecanla beklemeye başladı.

91.yeni bölümde; Yıldız ve Çağatay’ın ailelerine karşı verdiği savaş her geçen gün şiddetlenirken, büyük bir yol ayrımına gelirler.

Ender, Halit’in yaşadığına kimseyi inandıramaz ve bu işin peşine kendi düşer. Halit’i bulmak ve haklılığını kanıtlamak için her şeyi yapacaktır.