Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinin günü mü değişti? TRT1’den kafa karıştıran fragman!

Gönül Dağı dizisinin günü mü değişti? TRT1’den kafa karıştıran fragman!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında geçtiğimiz sezonlarda farklı konseptte yayınlanan Tozkorapan isimli dizi serisinin yenisi 2021 yılının ilk günlerinde izleyicilerle buluşacak. TRT1’den yapılan duyuruda Tozkoparan İskender isimli dizinin 2 Ocak Cumartesi akşamı saat 20.00’da izleyicilerle ilk bölümüyle buluşacağı bildirildi.

Birçok dizi hayranı da bu fragmanı görünce Gönül Dağı dizisine ne olduğunu sordu. Şimdiye kadar 10 bölüm yayınlanan ve Cumartesi akşamlarının en başarılı yapımı olarak iz bırakmaya başlayan Gönül Dağı dizisiyle ilgili bir gün değişikliği söz konusu değil…

TRT1, yeni dizisi Tozkoparan İskender’i parlatmak için Cumartesi akşamı yayınlayacak ama zaten Gönül Dağı dizisi Ocak ayının ilk haftasında yeni bölümü ile ekranda olmayacaktı.

TRT1’in Gönül Dağı dizisinin 11.bölüm fragmanını yayınlaması ile bu durum ortaya çıktı. Gönül Dağı 9 Ocak Cumartesi günü 11. yeni bölümü ile yine kaldığı yerden yoluna devam edecek. Aşağıdaki fragmandan görebilirsiniz.

Tozkoparan İskender dizisinin ise nasıl bir yayın takvimi olacağı henüz net değil. Ancak 2 Ocak Cumartesi akşamı arka arkaya iki bölüm yayınlanacak. TRT1’de şöyle bir duyuru yer aldı:

“Tarihin gördüğü en iyi okçu Tozkoparan İskender ile tanışmaya hazır mısınız?

Tozkoparan İskender art arda iki bölüm ile 2 Ocak Cumartesi saat 20.00’de TRT 1’de.”