Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisinde izleyicinin inanmak bile istemediği gelişme!

Hekimoğlu dizisinde izleyicinin inanmak bile istemediği gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Hekimoğlu dizisi 8.yeni bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 18 Şubat Salı akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde Hekimoğlu’nun farklı halleri yine izleyenlere keyifli anlar yaşatacak.

Timuçin Esen’in müthiş performansının yanı sıra Okan Yalabık ve Ebru Özkan gibi iki önemli ismin de yer aldığı Hekimoğlu dizisi, kalitesiyle kendini kanıtladı. İzleyiciler de özel bir yapım olduğunun farkın da ve her bölüm heyecanla, sabırsızlıkla bekleniyor.

Bir de Zeynep ile Hekimoğlu arasında bir yakınlaşma mı yaşanacak, fragmanı izleyenler bu soruyu sormaya başladı. Öyle bir şey olmasına izleyici inanmak bile istemiyor.İşte 8. bölüm fragmanı:

İşte dizinin 8.bölümünden diğer detaylar: Hekimoğlu, Zeynep’i at yarışı izlemeye davet edince kafalar karışıyor!

At yarışlarını seven Hekimoğlu ilk önce Orhan’a bir teklifle gider. Fakat Orhan kendisi ile gelmeyi reddedince aklına parlak bir fikir gelir. Teklifi Zeynep’e sunar. Zeynep’in kafası karışmıştır. Bunun bi randevu olup olmadığını sorgular.

Bu seferki vaka oldukça karmaşıktır. İşin içine ilişkiler de girer. Hekimoğlu her zamanki mottosunu yani “Herkes yalan söyler”i devreye sokar.