Ana sayfa Dizi Fragmanları Zümrüdüanka dizisinde oyun içinde oyun var!

Zümrüdüanka dizisinde oyun içinde oyun var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan Zümrüdüanka dizisinin 4.bölümü 15 Şubat Cumartesi akşamı izleyicilerle buluşacak. Başrollerinde Alp Navruz, Ceren Yılmaz’ın yer aldığı dizinin reytingleri çok iyi geldi.İlk 3 bölüm çok iyi, bunun devam etmesi de beklentiler arasında. Hatta Zümrüdüanka dizisinin reytinglerde daha üst noktalara da tırmanma fırsatı bulunuyor.

Zümrüdüanka dizisinin hikayesi de her geçen hafta daha da ilgi çekmekte. Serhat’ın amcası Abbas’a şirkette kurduğu oyuna, beklemediği bir hamle ile yanıt gelecek. Serhat neye uğradığını şaşırıyor. İzleyici şöyle soruyor; “Zümrüt’ün annesi mektupları Abbas’a mı satmış?”

Dizide oyun içinde oyun izleyeceğiz. Dizide sırlar ortaya çıkarken, izleyiciler de büyük bir sabırsızlıkla Cumartesi gününü beklediklerini belirtiyorlar.

Dizide ayrıca Zümrüt karakterine hayat veren Ceren Yılmaz’a tepkilerin de artık dindiği ve izleyicinin oyuncuyu kabullendiği sosyal medyadaki yorumların bir hayli azalmasından belli oluyor. Zümrüdüanka dizisinin 4. bölümünden ilk görüntüleri videoda bulabilirsiniz.