Ana sayfa Dizi Haberleri Yaz sezonu için ilk dizi ortaya çıktı; Baht Zamanı dizisi Kanal D’ye geliyor!

Yaz sezonu için ilk dizi ortaya çıktı; Baht Zamanı dizisi Kanal D’ye geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kış günlerinin en sert olduğu anları ülkece yaşıyoruz. Ancak dizi sektörü durmuyor. Yaz aylarında yayınlanacak diziler için de hazırlıklar başladı. Geçen sezon pandemi nedeniyle az sayıda yazlık dizi ekrana gelmişti. Çatı Katı Aşk, Gençliğim Eyvah, Sen Çal Kapımı ve Bay Yanlış dizileri ekrana gelmişti.

Bu yapımlardan sadece Sen ÇalKapımı devam edebiliyor. Diğer diziler ise reyting düşüklüğü nedeniyle ekrana veda etmek durumunda kaldı. Pandemi şaşkınlığı nedeniyle geçen sezon az sayıda yazlık dizi vardı. Ancak 2021 yaz ayında daha çok dizi olması bekleniyor.

Önceki sezon Kanal D’de yayınlanan ve uzun süreli olan Afili Aşk’ın yapımcısından yeni bir yazlık dizi geliyor. ARC Film tarafından hazırlıklarına başlanan yazlık dizinin isminin Baht Zamanı olduğu ortaya çıktı. Proje yine Kanal D ekranında izleyicilerle buluşacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Baht Zamanı isimli dizinin yönetmenliğini Serdar Gözelekli üstlenecek. Gözelekli; Bizim Hikaye, Afili Aşk ve Sol Yanım isimli dizilerin de yönetmen koltuğunda oturmuştu.