Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gonca Vuslateri’nin ailevi sorunlarını öne sürüp rol vermediler!

Gonca Vuslateri’nin ailevi sorunlarını öne sürüp rol vermediler!

tarafından ker_def

Yalan Dünya’nın Vasfiye Teyzesi Gonca Vuslateri’ne büyük haksızlık! Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, youtube’da katıldığı programda yaptığı açıklama ile herkesi şaşırttı. Ünlü oyuncu, başrolünde yer almak istediği proje kabul edilmedi ve sebep olarak da ailevi problemlerinin olması gösterildi.

Bu camiada hiç affetmeyeceği insanlar olduğunu belirten oyuncu, şu sözleri ile şaşırttı: “Bir kadın var onunla çok çalışmak istemiştim. Bana, ‘Senin çok ailevi sorun var, moralsizmişsin. Öyle dediler. Başrol oynayamazsın’ dedi. İçimden ‘ne diyor bu ya?’ dedim. Çok özür dileyerek söylüyorum; ben 10 kişinin tecavüz ettiği bir geçmişe sahip olsaydım, onu mu söyleyecektiniz iş görüşmesinde. Bu adaletsizlik gözümü dolduruyor.”

Hayatını değiştiren şeyin anne ve babasının ayrılığı olduğunun altını çizen oyuncu, çok uzun zaman bununla mücadele ettiğini belirtti. Huzursuz bir aile ortamından geldiğini ve bunun yarattığı sorunlarla boğuştuğunu anlatan Gonca Vuslateri, anne ve babasının çok okumuş olmalarına rağmen, bu duruma gelmelerini de sorguladı.

Gonca Vuslateri’nin şu sözleri oldukça dikkat çekiciydi: “Çok huzurlu bir aile ortamı değildi bizimki. Çok okumuş bir anne ve babadan hiç beklenmeyecek şiddet performansı. Zaman geçince sonuçta gazete okuyoruz ve etrafımızda binlerce şey yaşanıyor. Bir anda o bencillikten biraz geç olsa da çıktım. Devamlı kendimi hayatımı anlatıp, kendi hayatıma odaklıydım ama etrafımda bir sürü şey oluyordu. Biraz o tarafa odaklandım. ‘O pencereden yaşadıklarıma bakmam lazım’ dedim. Oyunculuğunda çok etkisi oldu bunda, vizyonumu geliştirdim.”