Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisinde yoksa başrol oyuncusu mu ayrılacak?

Hekimoğlu dizisinde yoksa başrol oyuncusu mu ayrılacak?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Hekimoğlu dizisinin 28 bölümü yayınlandı ve dizi ikinci sezonu ile yoluna devam ediyor. Düşük reytingler almasına rağmen, Kanal D’nin desteklediği dizi 29. yeni bölümü ile 15 Aralık Salı akşamı izleyicilerin karşısına çıkacak.

Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde Memoli ile ilgili büyük bir sorun var. Kaan Yıldırım’ın canlandırdığı karakterin başı büyük dertti.

Hekimoğlu 29. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Memoli, ölecek mi? İşte bu soru akıllara takıldı. Yakalandığı hastalığa bir türlü tanı konulamayan Memoli’nin ağrıları artmaya başlar.

Onunla aynı odada kalan Murat’ın ölümü ise Memoli’nin endişelerini arttırır. Ekip, Memoli’nin hayatını kurtarmak için büyük çaba sarf ederken Ateş’in sakin tutumu herkesi şaşırtır. Peki Ateş’in aklında ne var? Memoli için yeni bir tedavi mi uygulayacak?

Kaan Yıldırım’ın diziden ayrılıp ayrılmayacağını hayranları heyecanla bekliyor. Diziye hareket katan bu durum, bakalım reytinglerin yükselmesini sağlayacakmı?

Hekimoğlu yeni bölümüyle Salı 20.00’de Kanal D’de!