Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisinin dönüşüyle ilgili yeni karar ortaya çıktı!

Hekimoğlu dizisinin dönüşüyle ilgili yeni karar ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon dizilerinin ne zaman yeni bölümleri ile izleyicilerle buluşacağı, son dönemin en çok merak edilen konularının başında geliyor. Koronavirüs pandemisi nedeniyle birçok dizinin çekimleri durduruldu. Sezon planları şaştı, bazıları sezon finali yaparak ara verdi. Kimi diziler yeni bölümlerin çekimine başladı. Yeni diziler de bir bir sete çıktı.Ancak belirsizliğin sürdüğü yapımlar da var.

Kanal D ekranında büyük beğeni toplayan Hekimoğlu dizisi, reytingleriyle de dikkatleri çekmişti. House MD dizisinin yerli versiyonu olan Hekimoğlu, başarılı bir oyuncu kadrosunu buluşturdu.

Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Aytaç Şaşmaz, Kaan Yıldırım ve Damla Colbay, dizinin başrolünde yer alıyor. En son Güven Kıraç konuk oyuncu olmuş ve rolü tamamlanınca diziden ayrılmıştı.

Hekimoğlu dizisinin 1. sezonu tamamlandı. 2. sezonun sürprizi ise Belçim Bilgin olacak. Ünlü oyuncu, Ateş Hekimoğlu karakterinin eski eşini canlandıracak. Peki 2. sezon ne zaman başlayacak? Ekip ne zaman toplanacak, çekimler ne zaman yapılacak? İşte akıllardaki sorular bunlar.

Hekimoğlu dizisinin dönüşüyle ilgili yeni karar ortaya çıktı! 7

Yapım ekibinin son aldığı karar uyarınca dizinin çekimlerinin Temmuz ayının ortasında veya Ağustos ayının hemen başında başlaması kesinleşti.

Dizinin setinde özel önlemler alınacak ve oyuncular için güvenli alan oluşturulacak. Dizi setlerinde artık bu önlemler normal kabul ediliyor ve oyunculara da yapım ekibindeki her çalışanın sağlığını korumak adına sık sıkıya uygulanıyor.

Hekimoğlu dizisinin çekimlerinin başlamasından sonra Eylül ayının 2. haftasında yeni bölümleri ile izleyici karşısına geçmesi bekleniyor.