Ana sayfa Dizi Haberleri Ufuk Özkan’ın eleştirdiği Kalk Gidelim sorunu ortadan kalktı!

Ufuk Özkan’ın eleştirdiği Kalk Gidelim sorunu ortadan kalktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Ünlü oyuncu Ufuk Özkan, Kalk Gidelim dizisinin koronavirüs sebebiyle yenilenen versiyonu Kalk Gidelim Eve’yi eleştirmişti. TRT1 ekranında katıldığı İyi Fikir programında konuşan Ufuk Özkan, 6 bölümü kendi başlarına çektiklerini hatırlatarak bu durumu deli işi olarak yorumlamıştı.

Ufuk Özkan, başka projelerde oyuncuların kendisine konuşmasını hep eleştirdiğini ama kendi başına da geldiğini belirterek şunları söyledi:

“Hayat durunca biz de durduk. Kalk Gidelim Eve oldu sonrasında. 6 bölüm de öyle çektik. Ama tabii o biraz tuhaf oldu. Deli işi oldu, insan kendi kendine konuşuyor, elinde telefonlarla. Büyük konuşmamam gerekiyormuş, benim de başıma geldi. Bir yandan telefonla konuşuyorsunuz görüntülü olarak, dizideki eşinizle, arkadaşınızla… Telefonu kapatıyorsunuz ve kendi kendinize konuşmaya devam ediyorsunuz.”

İşte Ufuk Özkan’ın eleştirdiği bu durum artık Kalk Gidelim dizisinde yaşanmayacak. Dizinin ekibi Muğla’nın Yeşilyurt bölgesindeki sette yeniden buluştu.Sağlık önlemlerinin alındığı sette, çekimlere başlandı.

Ufuk Özkan'ın eleştirdiği Kalk Gidelim sorunu ortadan kalktı! 8

Ufuk Özkan, 2,5 aylık aradan sonra yeniden sette olmaktan çok memnun. Oyuncu, “Dünyanın ve ülkemizin geçirdiği bu zor günlerden sonra, tekrardan tüm tedbirlerimizi alarak Kalk Gidelim dizimizin çekimleri için Muğla’ya geldik. Gülmeye hasret kaldığımız bu günlerde sete döndüğümüz için çok mutluyum” açıklamasını yaptı.

Kalk Gidelim normal haline döndüğüne göre artık Ufuk Özkan’ın eleştirdiği Kalk Gidelim Eve konseptine de ihtiyaç kalmadı.

Ufuk Özkan'ın eleştirdiği Kalk Gidelim sorunu ortadan kalktı! 9