Ana sayfa Dizi Haberleri Payitaht Abdülhamid dizisi büyük değişim geçirdi!

Payitaht Abdülhamid dizisi büyük değişim geçirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden Payitaht Abdülhamid,4. sezon finaline doğru ilerliyor. Koronavirüs pandemisi nedeniyle 2 ay gibi bir süre sette çalışma yapılmamıştı. Ancak ekip yeniden bir araya geldi. Sağlık önlemleri alındı ve çekimler başladı.

65 yaş üstü oyuncular ile 20 yaş altı için sokağa çıkma yasağı devam ediyor. Bu ortamda dizinin senaryosunda yaş sınırlaması olmayan oyunculara sahne yazıldı. Dizinin setinde dezenfekte işlemleri yapılırken, bir platoda çekimlerin yapılması ekibin işini kolaylaştırdı.

Ateş ölçümleri, maske ile dolaşma kuralı ve sosyal mesafeye dikkat edilmesi gibi bir dizi önlemler alındı. Koronavirüs önlemleri senaryoda da bazı değişiklikleri beraberinde getirecek.

20 yaş altı ve 65 yaş üstü oyuncuları çekilecek 3 bölüm boyunca göremeyeceksiniz.Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu’nun verdiği bilgiye göre, pandemi şartlarına uyacak şekilde senaryo hazırlandı. Toplam 3 bölüm çekilecek ve 4. sezon tamamlanacak.

Payitaht Abdülhamid dizisi büyük değişim geçirdi! 7

Aksiyon sahneleri için ise yakın dövüş sahneleri olmayacak. Bunun yerine çatışma ve patlatma odaklı sahnelere ağırlık verildi. 4. sezondaki son 3 bölüm için en önemli hedef, hikayeyi en iyi şekilde bağlamak ve 5. yeni sezona yarım kalan bir hikaye olmadan tertemiz başlayabilmek.