Ana sayfa Dizi Fragmanları Hekimoğlu dizisinin kurnazlığına çok şaşıracaksınız!

Hekimoğlu dizisinin kurnazlığına çok şaşıracaksınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında Salı akşamları yayınlanmakta olan Hekimoğlu dizisi, yarın akşam yani 7 Nisan Salı akşamı izleyicilerle yeni bölümüyle buluşacak. 7 Nisan aynı zamanda Berat kandili… atv’nin ve TRT1’in özel yayınları nedeniyle Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Tutunamayanlar dizileri izleyicilerle buluşamayacak. Ayrıca 2 bölüm yayınlanan Baraj dizisi de stok olmadığı için geçtiğimiz hafta da olmak üzere ekranda yeni bölümüyle yer alamadı.

Kanal D böyle bir ortamda dizi izlemeyi tercih edecek izleyicileri ekranına taşımak için Hekimoğlu’nun yeni bölümünü 7 Nisan Salı akşamı yayına veriyor. Hekimoğlu dizisi yarın reytinglerde çok iyi bir noktaya gelebilir. 31 Mart Salı akşamı için yeni bölüm duyurusu yapılmış ancak daha sonra karar değiştirilerek Hekimoğlu’nun 11 ve 12. bölüm kolajı yayınlanmıştı. Yani yeni bölüm verilmemişti.

Acaba Kanal D,  Berat Kandili nedeniyle mi yeni bölümü bu haftaya sakladı? Bu soru da yanıt bekliyor. Eğer böyle ise bunun bir kurnazlık olduğunu hemen belirtelim. Hiçbir rakip dizi yokken yayında tek başına olmak bakalım Hekimoğlu’na ne kazandıracak?

Kanal D’nin bu adımı Hekimoğlu dizisi hayranları için belki de son bir fırsat olabilir. Zira dizilerin çekimlerine ara verildiği bu ortamda eldeki stokların çok iyi değerlendirilmesi şart.  Elde başka yeni bölüm var mı, ya da çekimler yapılıyor mu bu konuda da net bir bilgi yok. Kanal D’de Hekimoğlu için rakip diziler ekranda yokken büyük bir atak yapmış olacak. Bu da kanal adına önemli bir taktik atak oluyor.

İşte Hekimoğlu dizisinin 14.bölüm 2. fragmanını videoda izleyebilirsiniz.

Hekimoğlu bir anne ve bebeğin hayatını kurtarmaya çalışırken bir taraftan da Vahap’ın kumpaslarıyla uğraşır. Vahap, Hekimoğlu dediklerini kabul etmediği için iyice bilenmiştir. Fakat Ateş’in geri basmaya hiç niyeti yoktur. Vahap gemileri yakıp işi Hekimoğlu’nu kovmaya kadar götürür. Oylama yapılır. Hekimoğlu kovulacak mı?