Ana sayfa Dizi Fragmanları Avrupa Yakası dizisini özleyenler için atv’den bir fırsat!

Avrupa Yakası dizisini özleyenler için atv’den bir fırsat!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Bir döneme damgasını vuran, akıllardan çıkmayan, birçok repliği hala hafızalarda yer alan Avrupa Yakası dizisini izlemek isteyenler için atv’den önemli bir adım geldi.

Gülse Birsel imzalı diziler arasında belki de en çok sevileni, en çok hatırlananı ve en çok bağlanılan yapımdır Avrupa Yakası. Oyuncu kadrosuyla da efsanedir, karakterleriyle de efsanedir ve yayınlandığı dönemde de büyük başarılar kazanmış bir yapımdır.

Havalı bir Nişantaşı hayatı, moda dergisi ortamında beyaz Türkleri anlatan bir diziydi…11 Şubat 2004 tarihinde başlayan ve 24 Haziran 2009’da final yapan Avrupa Yakası dizisinde Şenay GÜrler, Hale Caneroğlu, Gazanfer Özcan, Engin Günaydın, Ata Demirer, Hümeyra, Levent Üzümcü, Evrim Akın, Sarp Apak, Velsel Diker, Binnur Kaya, Yardımı Öcek, Yavuz Seçkin, Rutkay Aziz, Vural Çelik, Tolga Çevik, Peker Açıkalın, Hakan Yılmaz, Müşfik Kenter gibi önemli isimler rol aldı.

atv’nin Avrupa Kanalı’nda bundan böyle Pazartesi ve Cumartesi akşamları saat 19.00’da izleyebileceğiniz Avrupa Yakası dizisini ayrıca, atv’nin youtube kanalında da özel hazırlanmış bölümleriyle takip edebilirsiniz. Diziyi özleyenler için koronavirüs salgını günlerinde atv’de büyük bir adım gelmiş oldu.