Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu izleyicisini hem şaşırtan hem sevindiren karar!

Hekimoğlu izleyicisini hem şaşırtan hem sevindiren karar!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Kanal D ekranlarında yayınlanan ve dünyaca ünlü dizi Doctor House uyarlaması olan Hekimoğlu dizisi, iki sezondur yayında. Reytingleri beklenenin altında olsa da Kanal D, oyunculukları ve hikayesiyle izleyenlerin büyük beğeni topladığı bu özel yapımı bitirmemek için direndi.

Dizinin hayranları, Timuçin Esen başta olmak üzere, Ebru Özkan, Damla Colbay, Kaan Yıldırım, Okan Yalabık ve Aytaç Şaşmaz’ın oyunculuğunu büyük bir beğeni ile yorumlarken, böylesi keyifli bir yapımın son bulacak olmasından da üzgün.

Salı akşamları yayınlanan dizi, karşısındaki güçlü rakipleri Masumlar Apartmanı ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizileri karşısında beklenen reytingi alamıyor. Fakat diziyi izleyenler, yapımdan vazgeçmek de istemiyor.

Bir süre önce final yapacağı öğrenilen dizinin takipçileri, sosyal medyada, hiç olmazsa dijitalde devam etmesi adına mesajlarını paylaşmışlardı. Bir ara olabileceği ile ilgili bazı söylentiler de oluştu ama dizinin kadrosu dağılınca, bu beklentiler de suya düştü!

Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın gitmesiyle birlikte kadro, daha final olmadan dağıldı. Önümüzdeki hafta 50. bölümüyle final yapacaktı dizi ama yayınlanan fragman herkesi şaşırttı!

Zira final bölümü olarak değil, yeni bölüm olarak verildi fragman. Dizinin devam edeceğini düşünen izleyenler bir anlığına sevindi ama gerçek sonra ortaya çıktı!

Hekimoğlu izleyicisini hem şaşırtan hem sevindiren karar! 7

18 Mayıs Salı günü ekrana gelecek olan 50. bölüm final olmayacak. Bu güzel haber. Ancak dizi devam etmeyecek! Bir sonraki hafta 51. bölümde final yapılacak.

Dizinin ekrana veda etmesi izleyenleri üzüyor ama bir bölüm de olsa uzatılmış olması da bir başka buruk teselli oldu izleyiciler için…

İşte Hekimoğlu dizisinin 18 Mayıs Salı günü yayınlanacak olan 50. bölüm fragmanı: