Ana sayfa Sosyal Medya Şaka gibi! Ezgi Mola, evinde de Safiye kılığında geziyor!

Şaka gibi! Ezgi Mola, evinde de Safiye kılığında geziyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sezonun en etkileyici ve çok konuşulan yapımlarının başında Masumlar Apartmanı dizisi geliyor. Hikayesi ile bir anda izleyiciyi yakalayan dizi, sezon başından beri her bölümle ekrana kilitlemeye devam ediyor. Yakında sezon finali yapacak olan Masumlar Apartmanı dizisinin çok konuşulan karakterlerinden birisi de Safiye.

Ezgi Mola, tam 8 yıl boyunca uzak kaldığı ekrana öyle bir karakterle döndü ki herkes onu konuştu ve konuşmaya da devam ediyor. Sosyal medya hesabını takip edenler, ne kadar esprili bir kişilik olduğunu da biliyor oyuncunun.

Oynadığı karakterle zaman zaman dalgasını da geçiyor, işi espriye de vuruyor oyuncu. Ayrıca Safiye kadar olmasa bile kendi hayatında da son derece titiz ve temizlik konusunda da namı bilinen bir isim!

Ezgi Mola’nın evdeki Safiye halleri, zaman zaman sevgilisi tarafından kaydedilip sosyal medyadan yayınlanıyor. Mola, evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisi Mustafa Aksakallı’nın paylaşımlarına kendisi de çok gülüyor ve kendi instagram sayfasına taşıyor.

Fakat bu kez durum komik olduğu kadar şaşırtıcıydı da! Zira Ezgi Mola, Safiye’nin dizideki kıyafeti, saçı, çorabı ile aynı imajla kendi evinde temizlik yapıyordu!

Rolüne mi hazırlanıyor, setten bu şekilde geldi ve temizliğe mi girişti, içine gerçekten Safiye mi kaçtı bilinmez ama Mustafa Aksakallı bile durumdan biraz endişelenmiş olacak ki yayınladığı görüntülere ilginç notlar düştü!

Görenleri gülümseten bu paylaşımlarda oyuncu, kendisini kaybetmiş bir şekilde temizlik yapıyor. Kendi evindeki Safiye halleri ise kahkaha attırmakta…

Aksakallı “Korkuyorum Safiş bizim evde. Baktıkça gülesim geliyor, sinirlerim bozuldu. Rejiden beni duyan varsa bu kızı hemen sete çağırsın” notuyla da görenleri güldürdü…

İşte Ezgi Mola’nın o halleri…

Şaka gibi! Ezgi Mola, evinde de Safiye kılığında geziyor! 9

Şaka gibi! Ezgi Mola, evinde de Safiye kılığında geziyor! 10

Şaka gibi! Ezgi Mola, evinde de Safiye kılığında geziyor! 11