Ana sayfa Sosyal Medya Hekimoğlu seti bitirdi! Timuçin Esen veda konuşmasında herkesten özür diledi!

Hekimoğlu seti bitirdi! Timuçin Esen veda konuşmasında herkesten özür diledi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Çılgın doktor Ateş Hekimoğlu’nun vakaları farklı yollardan çözmesini anlatan Hekimoğlu dizisi bu akşam yayınlanacak 51. bölümüyle ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

İzleyici Kanal D’de yayınlanan dizinin bitmesinden memnun değil ancak reytinglerden alınan sonuçlar hem kanalı hem de yapım şirketini bu kararı almaya zorladı.

Doctor House dizisinden uyarlanan Hekimoğlu’nun çekimleri çoktan sona erdi. Final sebebiyle sette, çalışanlarla birlikte küçük bir kutlama yapıldı. Kutlamada, Ateş Hekimoğlu’nu canlandıran Timuçin Esen duygusal bir konuşma yaptı. Konuşmanın videosu Twitter’da yayınlandı.

Çekimler esnasında çok gerildiklerini ancak çok farklı bir iş çıkardıklarını söyleyen Timuçin Esen çalışma arkadaşlarından da gerginliğini yansıttığı için özür diledi. Timuçin Esen konuşmasında şunları söyledi:

“Herkes biliyor nasıl savaştığımızı, bu işi ayakta tutmaya çalıştığımızı. Herkes bu sürece şahit oldu. Bunu neden söylüyorum? Çünkü bazen ben bunun gerginliğini çok yaşadım. Size yansıtmış olabilirim. O yüzden sizi kırdığım şeyler için özür diliyorum. Ama hepsi gerçekten iş içindi. İşimizi düzgün yapabilmek içindi. Güzel bir şey çıkartmak içindi ve gerçekten çok farklı bir şey yaptık.”

Hekimoğlu dizisi bu akşam yayınlanacak 51. bölümüyle ekranlara veda edecek. Son bölümde izleyiciler haftalardır bekledikleri aşk itirafını nihayet bu bölümde seyredecek. Ebru Özkan tarafından canlandırılan İpek’le Ateş, yıllardır birbirlerine söyleyemedikleri aşklarını birbirlerine itiraf edecek. Özetle Hekimoğlu’nun finalinde izleyiciler duygusal anlara şahit olacak.

İşte 51. bölümün fragmanı…