Ana sayfa Sosyal Medya Maraşlı’da izleyici 2. sezon haberi bekliyor ama reytinglere bakanlar şoke oluyor!

Maraşlı’da izleyici 2. sezon haberi bekliyor ama reytinglere bakanlar şoke oluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel -Pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Maraşlı dizisinin dün akşam 19. bölümü yayınlandı. Dizide ayrılıklar yaşanmış ve yeni isimler ile birlikte hikayede bazı düzenlemeler yapılmıştı. Ancak tüm bu adımların ve yükselen heyecanın izleyicileri yeniden ekrana taşıma konusunda çok da iyi sonuçlar verdiği söylenemez.

Bu sezona çok iyi başlayan ve gizemli hikayesi ile herkesi meraklandıran dizide Burak Deniz ile Alina Boz ikilisi de iyi uyum yakalamıştı. Enerjileri tutan ve izleyicilerin de favorisi olan Celal ile Mahur çifti sosyal medyada da güçlü bir destek buldu. Hatta rakiplerini açık ara farkla geçen Maraşlı dizisinin çifti, sosyal medyada milyonlarca ileti ile dikkatleri çekmişti.

Maraşlı hayranlarının diziye olan bu tutkusu sosyal medyada yine rekor paylaşımlarla devam ediyor. Pazartesi akşamı dizi için 224 bin ileti paylaşılması ve en yakın rakibi Masumiyet’e 4 kat fark atması Maraşlı’nın sosyal medya gücünü gösteriyor.

Ancak sosyal medyadaki bu güçlü etkileşim dalgasına rağmen reytinglerde işler yolunda gitmiyor. Sosyal medyanın reytinglere olan etkisinin de pek olmadığı ortada. Maraşlı hayranları ikinci sezon haberi bekliyor. Ancak dizinin reytingleri de git gide düşüyor.

Maraşlı’nın dün akşam yayınlanan 19. bölümünün reytingleri bir hayli düşük geldi. Yani dizide atılan yeni adımlar, hikayenin değiştirilme çabalarının izleyiciler tarafından çok da önemsenmediğine yönelik bir algı oluştu. Zira dizinin geçtiğimiz haftalarda aldığı oranlarla dünkü oranlar birbirine yakın geldi.

Maraşlı dizisinde dün akşam totalde ortalama bir reyting ile beşincilik geldi. AB ve ABC1 gruplarında ise reytinglerin bir hayli düştüğü gözlemleniyor…

Maraşlı dizisinin AB’de 6. ve ABC1’de 8. sırada olması da dikkat çekiyor. Atv dizisi sıralama olarak fena bir konumda bulunmasa da reytingler noktasında çok da tatmin edici görünmüyor.

atv’nin Maraşlı’nın düşen performansı karşısında 2. sezon onayı verip vermeyeceği de yakında ortaya çıkacak. Ancak atv’nin Hercai dizisine benzer oranlarla 3. sezon onayı verdiğini ve düşük gelen reytinglere rağmen dizilerini yayında tutmaya devam ettiği gerçeğini de bir kenara not edelim.