Ana sayfa Sosyal Medya Hekimoğlu’na konuk olan Ece Dizdar, Exxen’in yeni dizisine adını yazdırdı!

Hekimoğlu’na konuk olan Ece Dizdar, Exxen’in yeni dizisine adını yazdırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hekimoğlu dizisine konuk oyuncu olarak gelen Ece Dizdar, yeni yılda ise yeni bir dizinin kadrosunda yer alacağını duyurdu. 2 yıldır setlerden uzakta olan oyuncu, yeniden dizilere dönüş yapacağı için oldukça mutlu.

Kanal D ekranında yayınlanan Hekimoğlu dizisinin 27. bölümünde Ayça olarak izlediğimiz Ece Dizdar, 2002 yılında bu yana ekranlarda farklı projelerle yer alan tecrübeli bir isim… En Son Babalar Duyar isimli dizideki Selin performansı ile sektöre adım adan oyuncu, birçok yapımda yer aldı ve Güneşi Beklerken’deki Melda olarak dikkatleri çekmişti.

Fi dizisinde Nazıl ve Siyah Beyaz Aşk’ta da İdil olarak göz dolduran Ece Dizdar, Alef isimli BluTV dizisinde de Maya karakterini canlandırdı. Oyuncu, Exxen isimli platformda başlayacak olan Yetiş Zeynep dizisinin de kadrosunda yerini aldı.

Keremcem ve Aslı Bekiroğlu’nun başrollerinde yer alacağı ortaya çıkan Yetiş Zeynep dizisiyle ilgili açıklamada bulunan Ece Dizdar, “Exxen’de bir sit-com’a girdim. Şu anda sete gidiyorum” dedi.

Çok severek rol alacağını belirten ve dizi hakkında detay vermek istemeyen Ece Dizdar, setlerde yer almadığı dönemde ise tiyatroda yer aldığını ifade etti. Pandemi döneminde bir iş yapmadığını anlatan oyuncu, sağlıklı olduğunu ve bir sıkıntısının bulunmadığını belirtti.

Kerem Çakıroğlu’nun yönetmenliğini yaptığı dizinin çekimleri Beykoz Kundura Fabrikası’ndaki platoda yapılıyor. Dizide Keremcem’in 6 çocuğu bulunacak ve Aslı Bekiroğlu da dadı karakterine hayat verecek. Ece Dizdar ise Keremcem’in eşi olarak ekranda yerini alacak.