Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu’nda ayrılan oyuncu için izleyici senaryo yazdı!

Hekimoğlu’nda ayrılan oyuncu için izleyici senaryo yazdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Kanal D’nin beğeniyle izlenen dizisi Hekimoğlu, en son Salı akşamı 14. bölümüyle yayınlandı. Bu eldeki son stok bölümdü ve önümüzdeki haftadan itibaren salı akşamları 1. bölümden itibaren tekrarlar 20.15’te yayınlanacak. Dizinin hayranları ise 15. bölüme yönelik en çok da Vahap karakterinin gerçekten ayrılıp ayrılmadığını merak ediyor.

Her ne kadar Güven Kıraç’ın canlandırdığı Vahap karakterinin kısa süreli olacağı söylense de, bazı izleyiciler bu karakterin elini kolunu sallayarak gitmesini istemiyor. Özellikle hastalanmasını ve Ateş Hekimoğlu’nun da eline düşmesini ve bu şekilde hayatının en önemli sınavlarından birisinin ders niteliğinde ekrana yansıtılması beklentisi var.

Hekimoğlu'nda ayrılan oyuncu için izleyici senaryo yazdı! 7

Senaryo nasıl ilerleyecek bilemeyiz. Ancak sosyal medyaya yansıyan yorumlarda Vahap karakterinden gıcık kapan birçok izleyici, karakterin ayrılmasından memnun kalacak. Fakat bir şekilde hastaneye düşüp, Ateş Hekimoğlu tarafından kurtarılır ise o zaman bu mesajın büyük bir anlamı olacağını düşünüyor.

Bir takipçi diyor ki, “Aslında diziye 2 bölümde Vahap ciddi hasta olarak devem edip, pişman olup, 10 Milyon doları bağış yapması çok iyi olurdu. Vahap biraz sinir bir modeldi. İnsanları yıprattı, olayı böyle bir senaryoyla tatlıya bağlasak.”

Böyle bir düzenleme olur mu bilinmez, ancak izleyiciler Vahap’ın gidişinin sessiz olmasından hiç de memnun kalmayacak.