Ana sayfa Dizi Haberleri Onur Büyüktopçu’nın annesinin öldüğünü sanıp sinir ettiler!

Onur Büyüktopçu’nın annesinin öldüğünü sanıp sinir ettiler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü oyuncu Onur Büyüktopçu, sosyal medyada kendisine gelen mesajlara bir hayli sinir oldu.Bunun sebebi ise yaptığı paylaşımı yanlış anlayan, okumadan yorum yapanlar oldu.

Büyüktopçu, bugün instagram hesabının hikaye bölümünden anneannesinin fotoğrafını paylaştı ve “Sensiz 1. senemiz. 1929-2019 pamuk ananem” diye mesaj yazdı. Ancak bazı kişiler bunu annesinin vefat ettiği şeklinde algıladı.

Onur Büyüktopçu'nın annesinin öldüğünü sanıp sinir ettiler! 8

Onur Büyüktopçu, kendisine gelen annesiyle ilgili mesajlar üzerine duruma isyan etti. Yeni bir paylaşım yapan Büyüktopçu, mesajı okumadan bu şekilde yorum yapanlara yönelik bir yazı yayınladı.

Oyuncu, “Biraz önce paylaştığı, 1 sene önce kaybettiğim Anneannem’in ölüm yıldönümü bugündü. Ben de yad etmek için paylaştım. Ancak görüyorum ki, fotoğrafa odaklanıp, yazıyı okumuyoruz. Bugün veya dün ölmedi. Geçen sene kaybettik. Ayrıca anneannemi kaybettim, Allah uzun ömürler versin, annemi değil. Allah aşkına okumadan yorum yapmayalım. Bizler bu yüzden kaybediyoruz. Bira algı lütfen. Algı…” diyerek tepkisini dile getirdi.

Onur Büyüktopçu'nın annesinin öldüğünü sanıp sinir ettiler! 9