Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu’ndan ayrılan ünlü oyuncuya yeni dizi teklifi!

Hekimoğlu’ndan ayrılan ünlü oyuncuya yeni dizi teklifi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanan Hekimoğlu dizisine sonradan katılan ünlü oyuncu Güven Kıraç, Vahap Ergün karakterini canlandırdı. Timuçin Esen, Ebri Özkan, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay ile birlikte rol alan ünlü oyuncu, izleyiciyi rahatsız dene bir karakteri canlandırmıştı.

Vahap karakteri, Hekimoğlu dizisinin pandemi süreci nedeniyle erken final yapmasına neden olan 14. bölümünde son kez izleyicilerle buluşmuştu.Dizide yer aldığı 4 bölüm boyunca, dengeleri değiştirmeye çalışan Vahap Ergün’ün gidişi Hekimoğlu izleyicilerini çok mutlu etmişti.

Hekimoğlu'ndan ayrılan ünlü oyuncuya yeni dizi teklifi! 7

Güven Kıraç’, şimdilerde TRT için hazırlanan yeni bir dizide adı geçiyor. Ünlü oyuncunun Hasan Kaçan’ın hikayesini hazırladığı Tövbeler Olsun isimli diziden teklif aldığını gazeteci Birsen Altuntaş, kulis bilgisi olarak paylaştı.

Oyuncu arayışlarının devam ettiği dizinin yönetmenliğini ise Serdar Akar üstlendi. Milim Sanat’ın yapımcısı olduğu dizi projesinde Güven Kıraç rolü kabul eder ise yeni sezonda yeniden hayranları ile farklı bir karakterde buluşmuş olacak.