Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisindeki Ebru Özkan ve Timuçin Esen partnerliğini unutamayanlar, Ben Gri dizisi geliyor!

Hekimoğlu dizisindeki Ebru Özkan ve Timuçin Esen partnerliğini unutamayanlar, Ben Gri dizisi geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Hekimoğlu dizisi, özellikle oyuncularıyla çok beğenilmişti. Dr. House isimli ABD dizisinden uyarlanan Hekimoğlu’nda Timuçin Esen, ilginç tavırları, garip tepkileri ile çok farklı bir portre çizen Dr. Ateş’e hayat veriyordu.

Ebru Özkan ise dizinin başrollerinden birisi olarak İpek karakteri ile çok sevilmişti. Hastane yönetiminin başında bulunan Dr. İpek ve Dr. Ateş arasında hiç bitmeyen atışmalar, izleyicinin en çok sevdiği sahnelerdi.

İkiliyi birbirine çok yakıştırmalarına karşın İpek ve Ateş, iki iyi dosttu. İkilinin zaman zaman flörtöz hallerinin yer aldığı sahneler, izleyenler için heyecanlı sahnelerdi. Dizide ayrıca Okan Yalabık, Aytaç Şaşmaz, Kaan Yıldırım ve Damla Colbay da yer alıyordu.

Hepsi birbirinden başarılı oyuncular, performanslarıyla hayat verdikleri karakterlerle de çok konuşuldular, çok sevildiler, rollerine çok yakıştırıldılar. Ebru Özkan ve Timuçin Esen de unutulmaz rolleriyle izleyicilerin hafızalarına çok iyi partnerler olarak kazındılar.

İkiliyi ayrıca bir başka yapımda yeniden birlikte görmek isteyenlerin dilekleri gerçek oldu! Özkan ve Esen, Disney Plus için çekilen Ben Gri isimli dizide birlikte rol aldılar.

Bu kez iki başarılı oyuncunun oynadığı yapım, suç, gizem ve psikolojik gerilim türünde. Hekimoğlu dizisindeki karakterlerinden eser yok ama iki oyuncu yine rollerinin hakkını veren performanslarıyla çok konuşturacaklar!

Hekimoğlu dizisindeki Ebru Özkan ve Timuçin Esen partnerliğini unutamayanlar, Ben Gri dizisi geliyor! 7

Dizinin ilk tanıtımı da bir kaç gün önce yayınlandı. Gerilim sahneleriyle dikkat çeken dizi, Disney Plus için çekilen yerli yapımlar arasında 3. sırada yayınlanan dizi oldu!

The Walt Disney Company’nin tüm dünyada milyonlarca üyesi bulunan dijital yayın platformu Disney+’ın yeni orijinal dizisi olan Ben Gri’nin yapımcılığını OGM Pictures üstlenmekte. Hikayesini Banu Kiremitçi Bozkurt yazarken, senaryosunu ise OGM yazım grubunun üstlendi.

Yağmur Taylan ve Durul Taylan’ın yönetmenliğini yaptığı dizide ayrıca Alican Yücesoy, Buce Buse Kahraman, İlayda Akdoğan, Mücahit Koçak, Onur Bilge ve Selin Kahraman gibi genç ve usta isimleri bir araya getiriyor Ben Gri dizisi.

Disney + daha önce orijinal yerli yapımlar Kaçış ve Dünyayla Benim Aramda dizilerini yayınlamıştı.

İşte Ben Gri dizisinin tanıtımı…