Ana sayfa Dizi Fragmanları Hekimoğlu’nun dizisinde işler karıştı, başı büyük bir derde girdi!

Hekimoğlu’nun dizisinde işler karıştı, başı büyük bir derde girdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Hekimoğlu, Salı akşamları yolculuğuna devam ediyor. Dizinin 33 bölümü geride kaldı ve ve 34. yeni bölüm de önümüzdeki salı akşamı izleyicilerle buluşacak. Timuçin Esen,Ebru Özkan, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümü yine heyecan dolu olacak. Geçen hafta iyi reyting alan dizinin hikayesinde heyecan arttıkça izleyicinin ilgisinin de arttığı görülüyor.

Peki 26 Ocak Salı akşamı yayınlanacak olan 34.bölümde neler yaşanacak? İlk detaylar ortaya çıktı. Ateş Hekimoğlu’nun başı polisle fena halde dertte. Hekimoğlu 34. Bölüm Fragmanı yayınlandı ve aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz. Polis Mahir, Hekimoğlu’nu yakalayabilmek için ekibin peşine düşüyor!

Hekimoğlu’nun sorunları ekibe de yansıyor. Mahir, Hekimoğlu’nu yakalayabilmek için önce ekibin yanına gidiyor sonra da Orhan’ı zor duruma sokuyor. Orhan bir seçim yapmak zorunda kalıyor.

Orhan ile Ateş arasında yaşanacaklar gerilimi daha da artıracak. Şuç işleyen Hekimoğlu’na teslim olmasını söyleyen Orhan’ın bir sonraki adımı ne olacak? Mahir diyor ki, “Ya Hekimoğlu ya hastaların, karar senin.” Bakalım Orhan nasıl bir karar alacak?

Hekimoğlu yeni bölümüyle Salı 20.00’da Kanal D’de!