Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinde bir yanda hüzün, diğer yanda sevinç, duygular karıştı!

Gönül Dağı dizisinde bir yanda hüzün, diğer yanda sevinç, duygular karıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Gönül Dağı dizisinin şimdiye kadar 12 bölümü yayınlandı. Geçen hafta yürek burkan anlara sahne olmuştu. Sefer ile Zahide’nin evlenme hayallerinin arasına eski eş Fikret girmiş ve Zahide’den bir şans daha istemişti.

Gönül Dağı dizisinin 13. yeni bölümü 23 Ocak Cumartesi akşamı yayınlanacak ve yeni bölümde neler olacağı ile ilgili ilk detaylar da ortaya çıktı. Taner ve Dilek arasındaki aşk nasıl şekillenecek? Sefer ve Zahide yeniden kavuşabilecek mi? Fikret ve Sefer arasındaki kavga nasıl sonuçlanacak? Bunun gibi sorular 13. bölüm öncesinde izleyicilerin merakını süslüyor.

Dizinin 13. bölüm fragmanı yayınlandı ve bazı önemli mesajlar da dikkat çekiyor. Dilek ve Taner arasındaki aşkı o kadar da kolay olmayacağını anlatan anlar yaşanacak. Dilek diyor ki, “Biz bu toprakların çocuklarıyız. Bozkırın çocukları. Uzaktan sevmek, alnımıza yazılmış bir yazı. Ana babalarımızı da uzaktan severiz, sevdalarımızı da.”

Gönül Dağı dizisinin 13.bölümünde Ramazan’ın da aşktan yana derdi büyük. Asuman, Ankara’ya gidiyor ve Ramazan’ın da büyük derdi başlıyor…

Veysel, Taner ve Ramazan biraz da Dilek’in yönlendirmeleri ile Ankara’nın yolunu tutacak.

Taner (Berk Atan) ve amcaoğulları, SNK Mühendislik tarafından Sivil Havacılık Bölgesine sunum yapmaları için davet edilir. Büyük umutlarla yaptıkları ve çeşitli engellerle bir türlü umdukları sonucu alamadıkları “66” uçağı için gelen bu müjdeli haber, Gedelli mucitlerini harekete geçirir. Uçaklarını bu büyük güne hazırlayan kuzenler, SNK Mühendislik’in Sivil Havacılık Bölgesine gitmek üzere Ankara’ya doğru yola çıkarlar. Büyük müjde de burada ortaya çıkacak. Mucitlere 100 bin liralık maddi destek sağlanacak.

İşte Gönül Dağı dizisinin 23 Ocak Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 13. bölüm fragmanı: