Ana sayfa Dizi Haberleri Maraşlı dizisinde ayar sahnesine izleyici ayar oldu, bölümün en güzel sahnesiydi!

Maraşlı dizisinde ayar sahnesine izleyici ayar oldu, bölümün en güzel sahnesiydi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Artık pazartesi akşamları atv ekranında çok güçlü bir dizi var. Burak Deniz ve Alina Boz’u buluşturan Maraşlı dizisi, ikinci bölümünde reytinglerini artırdı. İlk olarak Sefirin Kızı dizisini geride bırakan Maraşlı, bu hafta da total ve AB kategorilerinde Yasak Elma dizisinin önüne geçmeyi başardı.

Her sahnesi büyük ilgi gören, hikayesi ile izleyicileri meraklandıran ve oyunculuk performansları ile de gayet başarılı sonuçlar ortaya koyan bir dizi Maraşlı. Atv’nin 2021 yılında Akıncı’dan sonraki sürprizi olan Maraşlı’nın daha ilk bölümden itibaren ilgi görmesi ve bu ilginin de sürekli artması dikkat çekiyor.

Maraşlı dizisinde Burak Deniz rolüne çok iyi oturdu ve her hareketi ile hayranlarını fazlası ile etkiliyor. İkinci bölümü izleyenler heyecanlı anların yanı sıra dizideki ince espriyle de bir hayli gülümsedi… Gençlerin gece yarışı yüksek sesle müzik dinlediği sahnede önlerine çıkan Maraşlı’nın onları ikna etme yöntemi çok konuşuldu.

Sosyal medyada bu sahne ile ilgili birçok esprili yorum yapıldı. Bir dizi hayranı, “Bölümün tartışmasız en keyif aldığım sahnesiydi” diye yazdı. Birçok dizi takipçisi de aynı hissiyatı yaşadı. Özellikle “Nerelisin?” şeklindeki artık klasik haline gelen soruya “Maraşlıyım” yanıtının gelmesi üzerine gencin, “Benim eniştemin dayısının patronu da Maraşlı” sözü çok güldürdü.