Ana sayfa Sosyal Medya Hekimoğlu’nun gidişi muhteşem oldu! Sosyal medyada reyting canavarlarını ezdi geçti!

Hekimoğlu’nun gidişi muhteşem oldu! Sosyal medyada reyting canavarlarını ezdi geçti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medya, dizi dünyasını şaşırtmaya devam ediyor. Öyle ki reytingi yüksek diziler, sosyal medyada reyting yetersizliğinden ekranlara veda eden dizilerin gerisinde kalıyor. Bunun bir örneği daha 25 Mayıs Salı akşamı yaşandı.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 25 Mayıs Salı günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre salı gününün galibi Kanal D dizisi Hekimoğlu oldu.

Hekimoğlu'nun gidişi muhteşem oldu! Sosyal medyada reyting canavarlarını ezdi geçti! 7

Hekimoğlu dizisi dün akşam yayınlanan 51. bölümüyle ekranlara veda etti. Ekranların çılgın doktoru Ateş Hekimoğlu’nun vedası izleyicileri üzdü. Ancak dizinin başka bir platformda devam edip etmeyeceği de bir yandan soru işareti.

Dizinin 51. bölümü salı gecesinin sosyal medyada en çok konuşulanı oldu. Hekimoğlu hakkında 28.954 paylaşım yapıldı. Dizinin final yapmasından dolayı çok üzülen izleyici duygularını paylaşımlarıyla dile getirdi.

TRT 1’in bu sezonun en iddialı dizilerinden biri olan Masumlar Apartmanı ise yüksek reytinglerine rağmen Hekimoğlu’nun bir hayli gerisinde kaldı. Sosyal medyada hakkında 14.962 paylaşım yapılan dizi listenin ikincisi oldu. Özellikle Gülben ve Esat’ın arasındaki masum aşk, paylaşımlarda önemli yer tuttu.

ATV’nin uzun soluklu dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ise 8.911 paylaşımla, sosyal medyada konuşulan diziler arasında günün sonuncusu oldu.