Ana sayfa Sosyal Medya Doctor Who dizisini sevenler, Hazal Kaya’nın yeni dizisinden aynı hissi alacak!

Doctor Who dizisini sevenler, Hazal Kaya’nın yeni dizisinden aynı hissi alacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – BBC’nin çok sevilen ödüllü dizisi Doctor Who’nun fanatikleri milyonlarca ve çok farklı kültürlerden insanlar bu İngiliz bilim kurgu dizisine tutkunlar… İşte Hazal Kaya’nın başrolünde yer aldığı ve Selahattin Paşalı ile partnerlik yaptığı Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli yeni Netflix dizisini izleyenler de Doctor Who hissiyatı alabilir.

Bu iddialı söz bize ait değil. Oyuncu İbrahim Selim, proje hakkında detaylı bilgiye sahip ve youtube’da yaptığı programlarda Selahattin Paşalı’yı konuk aldıkları için de birçok detaya hakim olduğunu söyledi… Dizinin Charles King’in Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli kitabının bir uyarlaması olmadığını söyleyen İbrahim Selim, şu sözlerle önemli bir detaya dikkat çekti:

Doctor Who dizisini sevenler, Hazal Kaya'nın yeni dizisinden aynı hissi alacak! 8

İbrahim Selim: “Programda Selahattin Paşalı konuk. Onu konuk alacağımız için biz bütün sezonu seyrettik. Kitap sadece bir esinlenme kaynağı. Onun dışında tamamen özgün bir hikaye denilebilir.”

Netflix’te izleyicilerle buluşan diziyi öven ve Doctor Who dizisiyle de karşılaştıran İbrahim Selim, çok iddialı bir söz de söyledi. Doctor Who dizisini çok sevdiğini ve izlediğini ifade eden oyuncunun şu sözleri bir hayli ilginç:

“Ben çok beğendim. Doctor Who’yu bilir misiniz, ben ona bayılırım. Onun bir hissi vardır. Bu dizide de öyle bir his varmış gibi. Ben özellikle yurt dışında beğenileceğini umuyorum.”

Doctor Who dizisini sevenler, Hazal Kaya'nın yeni dizisinden aynı hissi alacak! 9

Alice Müzikali’nde de rol alan İbrahim Selim, projenin yeniden sahnelenmesinden de memnun. Sahneyi çok özlediklerini belirten oyuncu, provalarda yeniden ekip olarak buluşmanın keyfini yaşadıklarını anlattı.

İbrahim Selim, “Birbirimizi de özlemişiz, oyunu da özlemişiz. Sahneye, seyirci karşısına çıkmayı da özlemişiz” dedi.

Eğlenceli bir hikayesi olmasına rağmen ilk oyunda gözlerinin dolduğunu belirten İbrahim Selim, ekip olarak tiyatro sahnesine çıkmanın ne kadar önemli bir şey olduğunu da bu sözleri ile anlatmış oldu.