Ana sayfa Dizi Haberleri Hem eleştirilen hem de izlenen İyilik’e bir yeni oyuncu daha geldi!

Hem eleştirilen hem de izlenen İyilik’e bir yeni oyuncu daha geldi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin cuma akşamları ekrana gelen dizisi başlayalı bir ay oldu. Ancak dizi reytinglerde bir türlü başarılı olamadı. Son bölümüyle reytinglerde yükseliş yaşayan Fox TV’nin İyilik hakkında ne karar vereceği merakla beklenirken oyuncu kadrosuna bir isim daha eklendi.

Med Yapım tarafından çekilen ve başrollerinde Hatice Şendil, Sera Kutlubey ve İsmail Demirci’nin yer aldığı İyilik dizisi dün akşam dördüncü bölümüyle ekrana geldi. Dizi, hikayesi “ahlaksız” olduğu gerekçesiyle sosyal medyada çok eleştiriliyor. Ancak bir yandan da izleyiciler İyilik’i seyretmekten vaz geçemiyor.

Hem eleştirilen hem de izlenen dizinin oyuncu kadrosuna bir ismin daha katıldığı öğrenildi. Genç oyuncu Mehmet Aykaç, İyilik dizisiyle anlaştı. Dizi dünyasına 2013 yılında Eski Hikaye ile adım atan Aykaç, ardından Sil Baştan, Kırgın Çiçekler ve Bir Litre Gözyaşı dizilerinde rol aldı. Mehmet Aykaç, İyilik dizisinde Hatice Şendil’in canlandırdığı Neslihan karakterinin erkek kardeşi Sinan’a hayat verecek.

Hem eleştirilen hem de izlenen İyilik’e bir yeni oyuncu daha geldi! 7

İyilik dizisinin oyuncu kadrosuna birkaç gün önce de Çiçek Acar’ın dahil olduğu öğrenilmişti. En son Sevgili Geçmiş dizisinde Gülistan isimli karakteri canlandıran oyuncu üç yıl sonra İyilik dizisiyle setlere geri dönüyor.

İyilik dizisi entrika, kötülük, aldatma, yalan gibi kötü örneklerle dolu sahneleri nedeniyle sosyal medyada pek çok eleştiri ve yorum alıyor. Dizi bu kadar tepkiye rağmen reytinglerini yükseltmeyi biraz daha başardı.

Öte yandan İyilik dizisinin geleceği büyük soru işareti. En son Gülümse Kaderine isimli dizisinin daha üçüncü bölümü yayınlandığında finaline karar veren Fox TV’nin İyilik dizisi hakkında da farklı davranacağı düşünülmüyor.