Ana sayfa Sosyal Medya Mehmet Günsür çok iddialı iki projeyle yaz dönemi çok konuşulacak!

Mehmet Günsür çok iddialı iki projeyle yaz dönemi çok konuşulacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Yaşamını İtalya’da sürdüren ve projeler olduğu zaman Türkiye’ye gelerek çekimlere katılan Mehmet Günsür, yakın zaman içinde iki farkı dizinin setinde yer alacak. Oyuncu anlaşmalarını yaptığı ve şimdi çekimlerin başlamasını bekliyor.

En son Netflix’te yayınlanan Atiye isimli dizide izlediğimiz oyuncu, ayrıca İtalya’da da çeşitli yapımlarda yer almayı sürdürüyor. Mehmet Günsür’ün ismi ilk olarak Atatürk dizisi için geçti. Aras Bulut İynemli, Emma Watson, Songül Öden, Berk Cankat, Sahra Şaş gibi isimler Atatürk dizisi için anlaşma sağlanan oyuncular oldu.

Mehmet Günsür de dizide konuk oyuncu olarak rol alacak ve Mustafa Kemal’in babası Ali Rıza Efendi olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Temmuz ayında çekimleri başlayacak ve Disney Plus’ta yayınlanacak olan Atatürk dizisi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılı olan 2023’te yayınlanacağı için de çok anlamlı bir proje…

Mehmet Günsür ayrıca, Ay Yapım’ın büyük titizlikle hazırladığı Kül isimli yeni filmde de başrolde yer alıyor… Netflix için hazırlanan filmin çekimleri de yaz döneminde yapılacak. Her iki proje için özellikle Temmuz ve Ağustos aylarında yoğun bir çekim takvimi içine girecek olan Mehmet Günsür, yine muhteşem yeteneği ile başarılı oyunculuk sergileyecektir.

Mehmet Günsür çok iddialı iki projeyle yaz dönemi çok konuşulacak! 3

Kül filminin başrolünde ise Alperen Duymaz ile Funda Eryiğit ikilisi buluştu. İki ünlü isim daha önce Son Yaz isimli Fox TV dizisinde yine bir arada oynamıştı. Ancak bu sefer Kül filminin hikayesinde partner olarak yer alacak olan iki ünlü sosyal medyada da büyük tartışma yarattı.

Özellikle Son Yaz dizisi hayranları, kayınvalide ile damat rollerindeki iki ismi, şimdi Kül filminde sevgili olarak izleyeceği için bunun biraz garip olacağını belirten yorumlar yaptı.

Funda Eryiğit’in canlandıracağı Gökçe karakterinin eşini canlandıracak olan Mehmet Günsür, bir yayın evi sahibi olarak hikayede yerini alacak.

Alperen Duymaz’ın Marangoz Metin Ali karakterini canlandıracağı filmde, yasak aşk Gökçe ile Metin Ali arasında yaşanacak.