Ana sayfa Sosyal Medya Hem Hande Erçel hem de Serenay Sarıkaya aynı sonuç ile yüzleşti!

Hem Hande Erçel hem de Serenay Sarıkaya aynı sonuç ile yüzleşti!

tarafından ker_def

Bambaşka Biri isimli dizide Hande Erçel başrolde yer alıyor. Burak Deniz ile birlikte pazartesi akşamları izleyicilerle Fox TV ekranında buluşan Hande Erçel, yurt dışındaki hayranlarının desteği ile sosyal medyada ise çok konuşulan kadın oyuncular arasında bulunuyor.

Serenay Sarıkaya da yine sosyal medyada güçlü destek bulan isimlerden birisi ve Show TV’de salı akşamları yayınlanan Aile dizisine devam ediyor. Her iki kadın oyuncu da güçlü kadın karakterleri ile hayranlarının karşısına çıktı ve ilgi de gördüler.

Hande Erçel ismi yurt dışında hangi ülkede yeni bir iş ile anılsa birçok televizyon kuruluşu tarafından projeler sorgusuz bir şekilde satın alınabiliyor. Serenay Sarıkaya da yıllar sonra televizyon ekranına dönüş yaptı ve hayranları da her yeni bölümü heyecanla bekliyor.

Hem Bambaşka Biri hem de Aile dizisinin genel izleyici kitlesinde zorlanmakta olduğu gerçeğini de görmek gerekiyor. Yani dizilere yönelik en önemli bağımlılık göstergelerinin başında gelen tüm izleyici kitlesine hem Bambaşka Biri hem de Aile dizileri biraz yabancı kaldı.

Televizyon eleştirmeni Sina Koloğlu da bu durumu yorumlarında belirterek dikkat çekiyor. Koloğlu, Hande Erçel’in savcı Leyla rolünde tam da istenilen başarıyı yakalayamadığı değerlendirmesini yaparken, Aile dizisinde de artık ilk sezondaki gibi bir hikaye olmaması dikkatlerden kaçmıyor.

Sina Koloğlu, bir izleyicinin ilk başlardaki havanın ortadan kalktığı ve sıradan bir mafya dizisine dönüştüğü yönündeki yorumunu paylaşması dikkat çekiciydi.

Hem AB hem de ABC1 gruplarında Aile dizisi gayet iyi sonuçlar elde edebiliyor ama tüm kişiler kategorisinde bu durum daha sınırlı şeklide gerçekleşiyor.

Bambaşka Biri dizisinin de yine tüm kişiler kategorisinde sıkıntı yaşarken, AB grubunda daha iyi sıralama elde etmesi de dikkat çekiyor.

Hem Serenay Sarıkaya hem de Hande Erçel şu sıralarda tüm kişiler kategorisine ulaşma konusunda pek de şanslı gözükmüyor.