Ana sayfa Dizi Haberleri Safir dizisi için güzel haberler üst üste gelmeye devam ediyor!

Safir dizisi için güzel haberler üst üste gelmeye devam ediyor!

tarafından ker_def

atv ekranlarında yayınlanmaya devam edilen Safir dizisi, pazartesi akşamları kendisine güçlü bir yer edinmeyi başardı. İyi bir hikaye ortaya koyan dizinin, başrollerinde Özge Yağız, İlhan Şen ile Burak Berkay Akgül bulunuyor.

3 genç oyuncunun da başarılı performansları ile göz doldurduğu Safir dizisinin reytingleri iyi gelmeye devam ederken, sosyal medya ortamında dizinin güçlü bir desteği bulunuyor.

Kapadokya’da çekimleri devam edilmekte olan projenin yurt dışında ilgi görmeye başlaması da yeni bir süreci beraberinde getirdi.

Romanya televizyonu Antena TV ile yapılan satış anlaşması dizinin ekibinin de motivasyonunu bir hayli artırdı.

Rumen izleyiciler için Safir artık yepyeni bir aşk hikayesi olarak ekranda takip edebilecekleri bir proje olacak.

Mipcom isimli içerik fuarında gerçekleşen bu satışın ardından Safir dizisinin yurt dışına adım atması çok önemli bir gelişme olarak görülüyor.

Dizinin yakın zamanda birçok ülkede dikkat çekmesi beklenirken, şimdiden yabancı dizi hayranlarının sosyal medyada Safir dizisine yönelik çok olumlu yorumlarını görebilirsiniz.

Tüm izleyici kategorilerinde geçtiğimiz pazartesi akşamı yayınlanan 11. bölümün iyi bir artış yakalaması dizi için bir başka önemli gelişme oldu.

Hem reytingler yükseliyor hem sosyal medya ilgisi artıyor hem de yurt dışı satışları yapılıyor. İşte bu ortamda Safir dizisinin gayet başarılı bir şekilde yoluna devam ettiği de anlaşılıyor.