Ana sayfa Sosyal Medya Hem yeni dizi hem de tatil, Berrak Tüzünataç yeni sezon planlarını yaptı!

Hem yeni dizi hem de tatil, Berrak Tüzünataç yeni sezon planlarını yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç uzun bir aradan sonra yeniden dizi setlerine dönüş yapıyor. Televizyon projelerine bir süre uzakta duran oyuncu, şimdi yeni dizisi Babam, Hayallerim ve Ben isimli dizi ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Kanal D için hazırlıkları devam eden dizide Berrak Tüzünataç ile Ozan Dolunay ikilisini başrolde izleyeceksiniz. Tüzünataç, dizi için ilk açıklamasını yaptı.

Yaz döneminde tatil planları da olan ama yeni sezonda bir diziyle ekranında da yer alacak olan oyuncu, şunları söyledi: “Yazın projeler de var, tatiller de var. Yaz sevdiğimiz bir mevsim. Hem iş hem tatil, vakit geçireceğiz inşallah.”

Yeni dizisinin dijitalde değil ulusal bir kanalda yayınlanacağını belirten oyuncu, isim vermedi ama Hayallerim, Babam ve Ben isimli dizisi Focus Film, Kanal D için hazırlıyor.

Tansel Öngel’in kadroya katıldığı ama sonradan da ayrıldığı ortaya çıkmıştı. Yönetmen Cevdet Mercan ile de anlaşma sağlanmış ama sonrasında kendi yapım firmasını kuran ve Fatih Aksoy ile ortak olan ünlü yönetmen de projeden çekilmişti.

Hayallerim, Babam ve Ben isimli yeni dizinin hazırlıkları devam ediyor ve oyuncu kadrosunun netleştirilmesi bekleniyor.

Sırma Yanık’ın hikayesini yazdığı dizinin çekimlerinin yakında başlayacağı ve Ağustos sonunda da izleyicilerle buluşmasının beklendiğini belirtelim.

Ozan Dolunay’ın dizide bir sosyal medya fenomenine hayat vereceği yeni dizide, Berrak Tüzünataç ise bu fenomenin menajeri olarak yer alacak.