Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Keremcem’den sonra Şevval Sam’ın aldığı dizi kararı güçlü bir mesaj veriyor!

Keremcem’den sonra Şevval Sam’ın aldığı dizi kararı güçlü bir mesaj veriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Keremcem, 2022 yılında başrolünde yer aldığı Kimse Bilmez isimli atv dizisinden bu yana setlerde görünmüyor. Pandemi sürecinde çalışmak istemeyen oyuncu, kendisini yeniden müziğe vermişti.

Yeni albüm hazırlayan ve 1,5 yıldır da bunun üzerine yoğunlaşan ünlü oyuncu, hayranları ile yeniden müzik ortamında buluşmak istiyor. Tabii ki dizilerde de yer alabileceğini ama şimdilik müzik kariyerinde ilerlediğini röportajlarında ifade eden oyuncu, dizilere yeniden dönme konusunda o kadar da hızlı davranmayabilir.

Keremcem'den sonra Şevval Sam'ın aldığı dizi kararı güçlü bir mesaj veriyor! 8

Keremcem’in müzik konusunda eksik bıraktığı noktadan ilerlemek istemesi ve yeni albüm için de büyük heyecan yaşamasının bir benzerini Şevval Sam’da da görebilirsiniz.

Beş sezondur Yasak Elma dizisinde Ender karakterini canlandıran oyuncu, altıncı sezonda hikayede yer almayacak. İddialar şu anda bunu gösteriyor ve Şevval Sam için Yasak Elma konusu kapanmış gözüküyor. Tabii ki oyuncu bir karar değişikliği de yapabilir.

Ancak şu anda görünen Şevval Sam’ın yaz ayları için konserlerini sürdürmesi ve müziğe olan tutkusunu devam ettirmesi bekleniyor… Oyuncu yeni sezon için bir dizi teklifi gelir ve içine sinen proje olursa sete çıkabilir gibi gözüküyor.

Keremcem'den sonra Şevval Sam'ın aldığı dizi kararı güçlü bir mesaj veriyor! 9

Fakat, müzik konusunda özellikle yeni bir repertuar ile konserlerin sürdüreceğini duyuran ve  Şevval Sam, aynı Keremcem gibi yeni bir heyecan içinde.

Yeni repertuarı için bir süredir çalışmalar yürüten Şevval Sam’ın hem oyuncu hem de müzisyen olarak bu sezonda çok yorulduğunu ve dinlenmeye ihtiyacı olduğunu da hayranları yakından biliyor.

Ancak Şevval Sam, yaz döneminde planlı konserlerini sürdürecek ve vakit buldukça da tatiller yaparak dinlenmeye çalışacak. Şayet bir sorun yaşanmazsa Ru isimli Disney Plus’un yeni dijital dizisinde Şevval Sam’ın da konuk oyuncu olarak yer alması bekleniyor.

Yeni sezon için yine diziler mi yoksa konser programları mı gündemde yer alır, şimdilik bunun kararı verilmiş değil gibi gözüküyor.

13 Haziran’da beşinci sezonu bitirecek olan Yasak Elma dizisi ise Ender karakteri olmadan nasıl olacak, herkes merakla bekliyor.