Ana sayfa TV Programları Hem Zuhal Topal hem de Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında değişim rüzgarı!

Hem Zuhal Topal hem de Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında değişim rüzgarı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zuhal Topal’la Sofrada programının 3. sezonu başlıyor… 31 Ağustos Pazartesi günü saat 16.00’da Zuhal Topal izleyicileri ile buluşacak. Fox TV’de ilk iki sezon büyük başarılar kazanan Zuhal Topal, aldığı reyting oranları ile başarısını taçlandırmıştı.

Ünlü sunucu yeni sezona da çok iddialı hazırlandı.Biraz kilo verdiği ekrana yansıyan Zuhal Topal, yeni imajıyla da göz doldurdu. Saç stilini değiştiren ünlü sunucu, rekli sunumuyla yeni sezonda da yine izleyicilerini ekran başında tutacaktır.

Esprili sözleriyle ve mimikleri ile de izleyicilerin yüzünü güldüren Zuhal Topal, programın neşesi konumunda. Ancak aksi kayınvalideler ve gelinler arasındaki çekişmenin neler getireceği de bilinmiyor.

Zuhal Topal, geçtiğimiz 2 sezon çok gergin anlar yaşamıştı. 3.sezonda bakalım kayınvalide ve gelinler arasında bir denge tutturabilecek mi? Ayrıca 2. sezonun sonlarına doğru problem teşkil eden kayınvalidelere diskalifiye etme kuralı getiren Zuhal Topal, bakalım bu yola da başvuracak mı?

31 Ağustos Pazartesi günü saat 16.00’da başlayacak olan 421. bölümden ilk görüntüleri videoda bulabilirsiniz: