Ana sayfa Dizi Haberleri Henüz yayına bile başlamadı ama Kuruluş Osman, Fransa’ya çıkarma yaptı

Henüz yayına bile başlamadı ama Kuruluş Osman, Fransa’ya çıkarma yaptı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin yeni dizisi Kuruluş Osman için büyük bir hazırlık yapıldı. Burak Özçivit’in 1 yıldır hazırlandığı rol için imajını değiştirmesinin yanı sıra, uzun süre yaptığı çalışmalarla da rolüne odaklandı.

Kuruluş Osman dizisinin ilk fragmanı geçtiğimiz hafta paylaşıldı ve sonrasında da Cannes’daki MIPCOM fuarında yurt dışından alıcılarla görüşmeler yapıldı.

Henüz daha ekrana gelmemiş olmasına rağmen projeye güvenen Arnavutluk, Pakistan ve Afganistan ülkelerinin televizyon kuruluşları ile ön protokol yapıldı.

Burak Özçivit, Cannes’daki tanıtımlarda yoğun bir çaba harcadı. Yapımcı Mehmet Bozdağ ile birlikte fuarda yer alan Özçivit, Osmanlı çadırında yoğun ilgiyle karşılandı.

Mehmet Bozdağ ise senaryodan bahsetti ve mevcut tüm tarihi bilgilerden faydalanıldığını belirtti.Hikayenin tarihi gerçeklere de uygun şekilde özveriyle yapıldığına değinen Bozdağ, büyük bir ekiple çalıştıklarını, dev bir plato kurduklarını anlattı.

Burak Özçivit de Osmanlı devletinin kuruluş aşamasındaki aşkı ve büyük özveriyi anlatacaklarını, senaryoya 1 yıldan uzun süredir çalıştığını söyledi.