Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek dizisinin yükseliş sırrının altında bir klişe var!

Benim Adım Melek dizisinin yükseliş sırrının altında bir klişe var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Nehir Erdoğan ve Kutsi’yi buluşturan Benim Adım Melek dizisi, daha ilk bölümden itibaren izleyicilerin gönlüne girmeyi başardı. Çarşamba günü en çok izlenen dizi Afili Aşk idi.. Ancak Benim Adım Melek başladıktan sonra reytinglerde iyi bir noktaya geldi ve artık en çok izlenen diziler arasına adını yazdırdı.

TRT1’in Gaziantep’te çekilmekte olan dizisinin sırrı ise klişelerden oluşması. Belki bu klişeler birçok kişi için sıkıcı gelebilir. Ancak toplum nezdinde klişe işler şayet izleyicinin de başından geçen olaylara değiniyor ise, o zaman ekran başına geçenler kendi hayatlarında yaşadıkları ile dizideki hikayede anlatılanları karşılaştırıyor.

İşte bu durum da dizinin ekranda tutunmasını ve uzun süre de devam etmesini sağlıyor. Çünkü ekran başına geçen özellikle de birçok kadın izleyici, kendi hayatlarında yaşadıklarından örnekleri dizide gördükçe daha çok bağlanıyor, daha çok sahipleniyor ve neler yaşandığını görmek istiyor.

blank

Çünkü Benim Adım Melek dizisinin hikayesinin benzerini yaşayan çok insan var.

Dizide gördüklerini kendi hayatlarında da yaşayanlar için Benim Adım Melek tarzındaki yapımlar klişelerle dolu olabilir ama, bu klişeler hayata dokunuyor ise işte o noktada işler değişiyor.

TRT1, hayata dokunan dizisi Benim Adım Melek ile Çarşamba akşamları en iyi reyting alan ilk 3 programdan birisi olmanın da keyfini çıkartıyor.