Ana sayfa Dizi Haberleri Hepsi de iddialı ama 6 dizi finale gidiyor!

Hepsi de iddialı ama 6 dizi finale gidiyor!

tarafından zk zk
Sezon başından beri izleyiciyi ekrana kilitleyen 6 dizi, sezon sonunda final yapacak.

Mesut Yar, o dizilerin hangileri olduğunu yazdı Posta’daki köşesinde:

“Sezon sonunda biteceğinin kulisi yapılan dizilere bakalım. “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz”, “İstanbullu Gelin”, “Siyah Beyaz Aşk”, “Aslan Ailem”, “Vatanım Sensin”, “Fazilet Hanım ve Kızları” dikkat çekenler.”

Hepsi de iddialı ama 6 dizi finale gidiyor! 12

6 dizinin hayranlarını çok üzen bu haberler kulis bilgisi olarak veriliyor. Bahsi geçen dizilerin bitip bitmeyeceğini hep birlikte göreceğiz ancak Vatanım Sensin’in bu sezon sonunda biteceği çok önceden biliniyordu.

Hepsi de iddialı ama 6 dizi finale gidiyor! 13

Kanal D’nin Siyah Beyaz Aşk dizisi bu sezon başında ekrana gelmiş, ilk bir kaç bölümüyle eleştiri almış ancak sonrasında toparlayarak hızlı bir şekilde yoluna devam etmişti.

Hepsi de iddialı ama 6 dizi finale gidiyor! 14

Cumartesi akşamları yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin akıbeti de hayranlarını üzüyor. Fakat dizinin hikayesinin tıkandığı ve Sinan-Hazan, Yağız-Hazan tartışmaları arasında geçen dizinin de hikayesinin tıkanma noktasına geldiği konuşuluyor.

Hepsi de iddialı ama 6 dizi finale gidiyor! 15

İstanbullu Gelin de 2. sezonunda final yapması muhtemel dizilerden. Cuma akşamları yayınlanan dizi, reytingleri yüksek olmasına rağmen sezon sonunda biteceği konuşuluyor.

Hepsi de iddialı ama 6 dizi finale gidiyor! 16

Çarşamba akşamlarının fenomen dizisi iken Sen Anlat Karadeniz ve Diriliş Ertuğrul dizileriyle rekabet etmekte zorlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin de artık miyadını doldurduğu görüşü hakim sosyal medyada da.

Hepsi de iddialı ama 6 dizi finale gidiyor! 17

TRT1’in Aslan Ailem dizisi de yine bitme ihtimali yüksek diziler arasında yer alıyor. Son haftalarda reytingini arttıran dizi ile ilgili farklı bir karar alınmazsa sezon sonunda final yapacak.