Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai’den sonra Ebru Şahin’e teklif yağıyor! Çok iddialı bir proje ile sürpriz yapabilir!

Hercai’den sonra Ebru Şahin’e teklif yağıyor! Çok iddialı bir proje ile sürpriz yapabilir!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Atv’nin Hercai dizisi, 3 sezon boyunca ekrana geldi. Geçtiğimiz haftalarda ise final yaparak veda etti. İlk yayınlandığı günden beri ilgiyle izlenen bir yapım oldu. İzleyicisi için de uzun süre akıllarda kalacak ve özlenecek bir yapım oldu.

Hercai dizisi, iki genç isim için de kariyerlerinde önemli bir çıkış yaşattı. Başrolde yer alana Akın Akınözü ve Ebru Şahin, Mardin’de çekilen dizide oynadıkları Reyyan ve Miran karakterleri ile yapımcıların da markajına girdiler.

Mia Yapım imzalı dizinin finalinin ardından, iki genç oyuncunun ekrana yeniden dönmesi hayranları tarafından heyecanla bekleniyor.

Ebru Şahin, Hercai dizisinin finalinin ardından bir süreliğine İstanbul’a döndü. Ancak kısa bir süre sonra Maldivler’de sevgilisi Cedi Osman ile tatil yaptıkları anlaşıldı.

Sosyal medya hesabından bol bol fotoğraflar paylaşan oyuncu, tatildeki keyifli anlarıyla konuşuldu. Ayrıca, sevgilisi ile evlilik planları yaptığı da söylenmekte.

Hercai'den sonra Ebru Şahin'e teklif yağıyor! Çok iddialı bir proje ile sürpriz yapabilir! 7
Ebru Şahin, yoğun geçen sezonun ardından doyasıya bir tatilde şu sıralar. Ancak yapımcılardan çoktan teklif üstüne teklif almaya başlamış!

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgiye göre, Ebru Şahin’e yapımcılardan teklifler geliyor. Başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken Ebru Şahin’e büyük prodüksiyonlu dizilerden teklifler gelmekte olduğu ve oyuncunun değerlendirdiği belirtiliyor.

Bakalım Ebru Şahin, önümüzdeki süreçte nasıl bir dizi ile ekranlara dönecek?