Ana sayfa Sosyal Medya Her rolü üzerine yakıştıran Serkan Çayoğlu yeni karakteri ile herkesi etkileyecek!

Her rolü üzerine yakıştıran Serkan Çayoğlu yeni karakteri ile herkesi etkileyecek!

tarafından ker_def

Mehmed Fetihler Sultanı isimli yeni dizinin fragmanı yayınlandıktan sonra izleyiciler büyük bir merak içinde beklemeye başladı. TRT1 ekranlarında yakın zaman içinde başlaması beklenen yeni dizinin başrollerinde Serkan Çayoğlu, Selim Bayraktar, Fikret Kuşkan, Tuba Ünsal, Sinan Albayrak gibi dikkat çeken oyuncular bulunuyor.

Yan rollerde Kenan Çoban, Bülent Alkış, Savaş Özdemir, Esila Umut ve Ali Nuri Türkoğlu gibi oyuncuların da yer alması dizinin kadrosunun gücünü sergilemesi bakımından dikkat çekici oldu.

Sultan Mehmed karakteri ile Osmanlı İmparatorluğu’nun en önemli dönemine ışık tutmaya hazırlanan Serkan Çayoğlu, hayranlarını da bir hayli heyecanlandırdı. Oyuncunun dizinin setinde çekilen yeni karakterinden ilk görüntüler de sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Her rolü üzerine yakıştıran Serkan Çayoğlu yeni karakteri ile herkesi etkileyecek! 7

Birçok dizi hayranı “Her rolün altından kalkabilir” diyerek güven oyu verdikleri ünlü oyuncunun yeni halini çok merak ettiklerini belirten yorumlar paylaştı.

Serkan Çayoğlu’nun yeni bir dizi ile yeniden televizyon ekranına dönecek olması yurt dışındaki dizi hayranlarını da hareketlendirdi.

Mehmed Fetihler Sultanı isimli yeni dizinin Türk dizilerini merakla takip eden dünyanın dört bir yanındaki izleyiciye ulaşabilecek bir kapasitesi olacağı gözüküyor.

Ayrıca Serkan Çayoğlu’nun da sosyal medyada hayranlarının büyük desteği ile diziyi dünyanın birçok ülkesindeki hayranına duyurması da önemli bir etki bırakacaktır.

Osmanlı tarihinin en önemli hükümdarlarından Fatih Sultan Mehmed’in hayatına ışık tutacak olan projede Fatih’in yaşamına paralel giden bir hikâye ile İslam dünyasının önemli isimlerinden Eyüp el Ensari’nin de hayatının önemli aşamaları işlenecek. Bu aşamaların ilk sekans çekimleri İran’da bulunan Nour Cinema City platolarında yapıldı.

Yayınlanan fragmanı izleyenler projeden çok etkilendiklerini belirten yorumlar paylaştı.

Serkan Çayoğlu en son Kader Bağları isimli dizide Ayça Ayşin Turan ile birlikte kamera karşısına geçmiş ancak bu proje yeterince iyi reytingler alamadığı için erken final yapmıştı.