Ana sayfa Sosyal Medya Her sahnesi mükemmel! Kenan Doğulu’nun Atiye yorumu ders niteliğinde!

Her sahnesi mükemmel! Kenan Doğulu’nun Atiye yorumu ders niteliğinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Netflix platformunda izleyicilerle 27 Aralık’ta paylaşılan Atiye, o kadar büyük ilgi gördü ki, Netflix’in tüm yapımları arasında birinciliği elde edeceğine yönelik kurumdan bilgilendirme yapıldı.

2019 yılının en çok izlenen yapımı olarak açıklanan Atiye’nin bu başarısı için 3 günlük izlenme performansı ve bu performansın da ileriye dönük olarak artacağı tahmini ile yapılmıştı.

Atiye, hem izleyicilerden ilgi gördü hem de birçok ünlü oyuncu da diziye yönelik övgü dolu ifadelerde bulundu. Beren Saat’in dizilere dönüşünü eşi Kenan Doğulu da yorumladı.

Belki sosyal medyada sevişme sahneleri öne çıkartıldı ve Doğulu’nun buna tepkisi de merak edildi ama ünlü şarkıcı adeta ders niteliğinde bir yanıt verdi.

Her sahnesi mükemmel! Kenan Doğulu'nun Atiye yorumu ders niteliğinde! 7

Kenan Doğulu, “Her sahnesi mükemmel. Beren’in performansına bir kez daha hayran kaldım. Onunla gurur duyuyorum. Dünya çapında bir oyuncu. Mehmet ile harika partner oldular” diyerek tüm akıllardaki soruları bir kenara bırakarak, profesyonelce davrandı.

Bilindiği üzere çift bir süre sıkıntılar yaşamış ve geçtiğimiz aylarda yeniden barışarak kötü günleri geride bırakmıştı.