Ana sayfa Sosyal Medya Şebnem Dönmez ‘Handan’ karakteriyle Yasak Elma’daki dengeleri altüst edecek!..

Şebnem Dönmez ‘Handan’ karakteriyle Yasak Elma’daki dengeleri altüst edecek!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Fox TV’de yayınlanan Son Yaz dizisiyle ekranlara gelen ünlü oyuncu Şebnem Dönmez, yine aynı kanalda yayınlanan fenomen dizi Yasak Elma’nın kadrosuna dahil oldu.

5. sezonuyla ekranlara gelen Yasak Elma’nın dün akşam yayınlanan bölümünde hikayeye Biran Damla Yılmaz’ın canlandırdığı ‘Kumru’ karakterinin annesi ‘Handan Kılıç’ rolüyle dahil olan Şebnem Dönmez daha ilk bölümden heyecan yarattı.

Ünlü oyuncunun, Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen’in baş rollerinde yer aldığı dizinin kadrosuna dahil olması oyuncunun hayranlarını çok mutlu etti.

Yasak Elma’nın yapımcı firması Medyapım’ın instagram hesabından Şebnem Dönmez’in dizinin kadrosuna katılacağı duyurulur duyurulmaz paylaşımın altına izleyici tarafından oyuncunun diziye çok yakışacağı ile ilgili pek çok yorum yapıldı.

Şebnem Dönmez 'Handan' karakteriyle Yasak Elma'daki dengeleri altüst edecek!.. 7

‘Handan Kılıç’ karakteri, pek çok izleyicinin aklına dizinin geçtiğimiz sezon yayınlanan bölümlerinde yer alan ‘Nadir Kılıç’ karakterini getirdi.

Soyadlarının aynı olmasından dolayı, ‘Handan Kılıç’ın dizinin eski bölümlerinde Talat Bulut’un canlandırdığı ‘Halit’ karakterinin düşmanı olarak kadroda yer alan Hakan Karahan’ın canlandırdığı ‘Nadir Kılıç’ karakteriyle arasındaki bağı merak etti.

Bazı takipçiler Handan Kılıç’ın Nadir’in eşi olduğunu ileri sürerken bazı takipçiler ise kardeşi olduğu tahminlerinde bulundu.

Yasak Elma’nın 7 Mart Pazartesi akşamı yayınlanacak yeni bölümünde karakterin detayları ortaya çıkacak ancak Şebnem Dönmez ‘Handan Kılıç’ karakteriyle daha şimdiden dizideki dengeleri değiştireceğe benziyor.