Ana sayfa Dizi Fragmanları Her Yerde Sen 18. bölüm 2. fragmanı izle; Selin, Eylül hakkında bir gerçeği daha öğrenir!

Her Yerde Sen 18. bölüm 2. fragmanı izle; Selin, Eylül hakkında bir gerçeği daha öğrenir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Her Yerde Sen dizisinin 18 Ekim akşamı izleyicilerle buluşacak 18. yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Reytingleriyle bu sezonu bitirebileceğini gösteren Her Yerde Sen 18. yeni bölüm 2. fragman yayınlandı. Videodan 2. fragmanı izleyebilirsiniz.

18.bölüm 2. fragmanında; Demir, Selin’e diyor ki “Bir şeyi hiçbir şeyi aklında çıkarma. Ben hayatımda hiç kimseyi seni sevdiğim gibi sevmedim” diyor… Selin’in canının yanmamasını isteyen Demir, Eylül’in ilişkilerini bozmasını istemiyor. Selin ise, Demir’in daha önceden Eylül’ü tanıdığını anlıyor.

Başrollerde Aybüke Pusat ile Furkan Andıç yer almakta.Başarılı performansıyla dikkat çeken ikili, dizinin yaz sezonundan çıkıp, kış sezonunda da ekranda kalmasını sağlamayı başardı.

İlk fragmanda neler olmuştu? Eylül’ün gelişinden sonra Demir ve Selin’in arası iyice bozuluyor. Selin ve Demir birbirlerinden uzaklaşıyor ama kalpleri birbirine daha çok yaklaşıyor.

Demir, Selin’e bir itirafta bulunacak.Peki ne söyleyecek?

Oyuncular:
Demir: Furkan Andıç
Selin: Aybüke Pusat
Burak: Ali Yağcı
İbrahim: Ali Gözüşirin
Merve: Deniz Işın
Bora: Ali Barkın