Ana sayfa Dizi Haberleri Her Yerde Sen dizisinde ortaya çıktı, Sefirin Kızı ile piyango vurdu!

Her Yerde Sen dizisinde ortaya çıktı, Sefirin Kızı ile piyango vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Her Yerde Sen dizisinin izleyicileri Merve Mutlu karakterini hatırlayacaktır. Dizideki en romantik karakterlerden birisiydi, ayrıca gizli planları ile de dikkat çekerdi… Karaktere hayat veren kişi Deniz Işın idi… 28 Mayıs 1992 İzmir doğumlu olan genç oyuncu, dizilere de bu yapım ile adımını attı.

Daha önce birçok reklam filminde yer alan, ünlü markalarla çalışan Deniz Işın, 3 yıl boyunca tiyatro eğitimi aldı. 2018 yılından itabaren önemli oyunlarda rol aldı. Dizilerle tanışması da 2019 yılında Her Yerde Sen ile oldu.

Netflix’te yayınlanan Atiye dizisinde de kısa bir rolde yer alan Deniz Işın, daha sonra İyi Günde Kötü Günde isimli diziye katıldı. 6 bölüm süren yapımda Seda olarak izlediğimiz oyuncu, çıkışına Seferin Kızı dizisine transfer olarak devam ediyor.

Pazartesi akşamları Star TV’de yayınlanan Sefirin Kızı’na Zerrin Sümer’den sonra katılan bir diğer isim de Deniz Işın oldu. Doktor karakterine hayat verecek olan genç oyuncunun hem rolünün detayları hem de performansı merakla bekleniyor.

Yeni kadın karakterlerle birlikte Sefirin Kızı dizisinin hikayesinde nasıl değişimler yaşanacağına da bekleyip göreceğiz.

Her Yerde Sen dizisinde ortaya çıktı, Sefirin Kızı ile piyango vurdu! 7