Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor’dan ayrıldı ama ismi hala dizide yankılanıyor!

Mucize Doktor’dan ayrıldı ama ismi hala dizide yankılanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamlarının sevilen dizilerinden Mucize Doktor, ilk sezonda izleyicilerin çok ilgi gösterdiği hikaye bütünlüğüne geri döndü. Ancak reytingler bir miktar düşüyor ve izleyicilerin geçen sezonki kadar yapıma rekorlar kırdıracak reytingler getirmediği de ortada…

Bir Zamanlar Çukurova dizisi, son haftalardaki atağı ile Mucize Doktor’u reytinglerde geçmişti. Fox TV’nin sevilen dizisinin yeni bölümünde çok ilginç bir olay yaşanacak. Özge Özder’in canlandırdığı Kıvılcım karakteri ikinci sezonun başında ölerek ayrılmıştı. Hamile olan Kıvılcım’ı ölüme götüren benzer bir vaka dizinin 36.yeni bölümünde yankılanacak.

Bacağına kütüphane düşen hamile bir kadın ve Ali Vefa için Kıvılcım olayını hatırlatan büyük bir sınav… Hem çocuğu hem de anneyi kurtarmak isteyen Ali Vefa, Kıvılcım olayında yaşadığı bunalımın içine giriyor. “Ali yine hamile bir kadını ameliyata almış, aynı Kıvılcım hanımdaki gibi olmuş” sözleri dizinin yeni görüntülerinde yankılandı…

Kıvılcım’da olduğu gibi annenin de ölümünü kendisinin suçu olarak gören Ali Vefa’nın “Çocuk ölmesin, anne ölmesin. Ne yaparım sonra, bana katil derler” şeklindeki sözleri de yaşadığı büyük travmayı gösterecek.

Ameliyatta ise işler ters gidiyor ve anne ölüyor. Ferman’ın uyarısı ile durumu kabullenmek zorunda kalan Ali Vefa, yine izleyicilere büyük bir duygu sağanağı yaşatacak.

İşte 5 Kasım Perşembe günü yayınlanacak Mucize Doktor 36.bölümden 2. fragman: