Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı’nın Han’ı Birkan Sokullu’dan hatalı bilgiye düzeltme

Masumlar Apartmanı’nın Han’ı Birkan Sokullu’dan hatalı bilgiye düzeltme

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Salı akşamları yayınlanmakta olan Masumlar Apartmanı dizisinde Han karakteri herkesi fazlasıyla etkiledi. Karakteri bu noktaya getiren isim ise Birkan Sokullu oldu. Ünlü oyuncu çok başarılı bir performans sergiliyor. Ekranda adeta oynamıyor, karakterini yaşıyor dedirten bir çabasını görüyoruz.

Birkan Sokullu, dizide her şeyin yolunda olduğunu açıkladı. Oyuncu, çok yoğun bir şekilde çalıştıklarını da özellikle belirtti. Sevgilisi Eda Gürkaynak ile birlikte Arnavutköy’de kameralara yakalanan oyuncu, “Dizi güzel çok şükür. Bayağı da yoğun çalışıyoruz. Vakit bulunca da Eda ile birlikte, arkadaşlarımla birlikteyiz” diye konuştu…

İş hayatında olsun, özel hayatında olsun her şeyin yolunda olduğu mesajını veren oyuncu, ilişkilerinin de güzel ilerlediğini anlattı.

Eski eşi Aslı Enver ile bir alış veriş merkezinin otoparkında karşılaştıkları ve birbirlerini görmezlikten geldikleri şeklinde basında yer alan iddiaların da doğru olmadığını açıklayan Birkan Sokullu, böyle bir şeyin yaşanmadığını belirtilen mekana da yıllardır gitmediğini belirtti.

Sokullu, “Böyle bir şey yok. Böyle bir şey asla yaşanmadı. O mekana da ben kaç yıl önce gittiğimi hatırlamıyorum” diye söyledi.