Ana sayfa Dizi Haberleri Her Yerde Sen dizisinden Erkenci Kuş’a ayar veren söz!

Her Yerde Sen dizisinden Erkenci Kuş’a ayar veren söz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında geçtiğimiz Cuma günü ilk bölümü yayınlanan Her Yerde Sen dizisi, büyük beğeni toplamıştı. 2. bölümü 21 Haziran Cuma günü yayınlanacak olan dizinin hayranları, sabırsızlıkla yeni bölüme kilitlendi.

Dizide Aybüke Pusat Selin, Furkan Andıç ise Demir karakterine hayat vermekte.

Her Yerde Sen dizisinin 2. bölümünde öyle bir sahne var ki, adeta Erkenci Kuş dizisine fena bir laf atıyor izlenimi veriyor.

Aybüke Pusat ve Furkan Andıç’ın başrollerinde yer aldığı Her Yerde Sen dizisinde Selin karakterine hayat veren Aybüke Pusat’ın ağızından çıkan ifadeler adeta rakip diziye mesaj gibi…

Benzer sahneleri Erkenci Kuş dizisinde çok gördüğümüz, Can’ın duş aldığı ve Sanem’in de gizlice evde gezindiği sahnenin bir örneği Her Yerde Sen dizisinin 2. bölümünde yer alacak.

Her Yerde Sen dizisinden Erkenci Kuş'a ayar veren söz! 8

Her Yerde Sen 2. bölüm 2. fragmanına yansıyan bu görüntülerde Selin, Demir’i duştan çıkarken görüyor. Her ne kadar Furkan Andıç, rakibi Can Yaman’a nazaran ciddi bir kas sahibi olmasa da Selin’in hışmına uğruyor.

Selin, Demir’e laf atarak şöyle diyor: “Kadınlar kas değil, zeka istiyor. Ne yapacaksın Mamut mu avlayacaksın da biz senin kasına prim verelim.”

Sosyal medyada “Kadınlar kas değil zeka istiyor” lafı adeta slogan oldu.

Her Yerde Sen dizisinden Erkenci Kuş'a ayar veren söz! 9

Bu slogan en çok da Erkenci Kuş dizisindeki Can Yaman’a gönderme niteliği taşıyor. Zira Erkenci Kuş dizisinde Can Yaman’ın müthiş kaslarının gösterilmediği bir bölüm bulamazsınız. Dizide sürekli kaslarıyla etkileyiciliğini sergileyen Can Yaman, Aybüke Pusat’tan mecazi anlamda da olsa fena bir laf işitmiş oluyor.

İşte Her Yerde Sen dizisi 2. bölüm 2. fragmanı: